DOLAR 32,3419
EURO 35,1132
ALTIN 2239,085
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Ulusal Çıkarlarımız

Ülkelerin kendi adına yaptıkları her atılım, geleceklerini daha güvene dahil eder.Bu her ülke için geçerli düşünce uygulamanın özünüde oluşturur bir anlamda.
Stratejik konumu en üst düzeyde olan ülkemiz,yani Türkiye için daha fazla olan bu düşünce,siyaset üstü kabul edilerek,her konuda güç birliği içersine gidilmelidir.
Cumhuriyet ilanıyla, dört bir tarafı şekillenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti,daima ileriye gitmek mecburiyetindedir.Bu müstesna ülkenin dahilinde yaşayan herkesin,kendi branşı dahilinde görevini eksiksiz yaparak, ülkemizin her alanda güçlenmesine katkı sunması gerekmektedir.
Bu düşüncelere herdaim katkı koyan, milli devletimizin yüksek değerleri, özellik itibariyle sıralama üstü bulunduğundan, herkesin bu özellik içerisinde kendisini bulması gerekmektedir.
Gelinen bu süreçte, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugün mevcudiyetinden gurur duyduğumuz, Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet teşkilatı ile, millî birliğimizin özeti, MİT teşkilatı,bu onur payesinin özeti ve özelidir.
Siyasetin alabildiğince farkındalık içersinde bulunması doğal olduğu gerçeği ile, toplumsal duyarlılığı öne almayan, yapılanmalar siyasetin kendisinede katkısı bulunmadığı düşüncesiyle,omuz olan herbir mantığı, siyasetin mutlaka hayata geçirmesi gereken unsurlar olarak görmemiz gerekiyor.
Evet, Türkiye Cumhuriyeti, layık düşünce yapısıyla, İslam’ın özüne sahip değerleriyle entegre hâlinde ebediyete kadar var olacaktır.
Bu değerlendirme ışığında, herkese görevler düşmektedir, bugün mevcudiyetinden onur duyduğumuz değerlerin, yarın daha güçlü halde olmasını istiyorsak, daha fazla çalışarak  güçlü güvenliği sahip olmalıyız.
Sağlık dileklerimle.

Nevzat Yılmaz
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.