DOLAR 32,3311
EURO 35,198
ALTIN 2246,141
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’un Yaşam Standardı

Bazı özel durumlarda, olmazsa olmazımız olduğu gibi,yaşam standardımıza büyük katkı veren, farkındalığı olan özellerimizin içersinde,hatta en başa alacağımız bence,spor dalıdır diyebiliriz.
Evet, Trabzonspor,bu ilde odaklanmıştır, özellik arz etmiştir.
Trabzon’un spor geçmişini ele aldığımızda,1900 yılının ilk aylarında oluşan bu büyük farkındalık, bugünlere kadar gelmiştir.
Trabzon’da yüz yıllık süreçte çok sayıda spor kulübü hayat bulmuş, bugünlere kadar heyecanları daima dinç olarak kalmıştır.
Trabzonspor’un kuruluş tarihi 1967 olarak kayda girmiş isede,bu tarih 1901 olarak işlem görmesi gerekmektedir.
Neden ve niçinin sorgulaması dışında tutulması gereken bu müstesna kulüp, Türkiye’nin medarı iftarı daima yüz akımız ve sevdamız olmuştur.
İşte, Türkiye’nin dört bir yanında meşale olan Trabzonspor’lu her bir değerimiz,bu güzide yolun yolcularıdır daima.
Türkiye dışındada gönülleri fetheden Trabzonspor, müstesna yönetimi ve oyuncuları ile ilimize saygı ortamı oluştururken, Türk futbolunun geleceğinde çok önemli mesajlar verdiğini asla unutmamalıyız.
Trabzon’un yüksek onur ve gururunu daima en yüce değer olarak gören Trabzonspor’un daha ileriye,daha güzele emin adımlarla yol alacağı kuşkusuzdur,bizler bu güzel yolculukta daima destek olmak onurunu yaşayacağız ve yaşatacağız.
Sağlık dileklerimle.

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.