DOLAR 32,5197
EURO 34,8462
ALTIN 2488,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Türkiye Örtülü İşgal Altındadır

Güven duygusunu, kendi insanını daha iyi yaşatabilmek, geleceğini güvence altına almak için ne gerekiyorsa yapmak gerekir ile daima işlev oluşturan ülkeler, hiç kuşkusuz insanca yaşamayı önde görmektedirler.
Bunun dışında hareket eden ülkeler mutlaka asimile olur,kendi geleceğini kaybeder.
Bu düşünce ile, malesef Türkiye örtülü ve açık işgal altındadır.
Türkiye’de bulunan çok sayıda Suriyeli, Afganlı, İranlı, Iraklı ve Pakistanlı nüfusu sistematik artıyor, aşırı doğum oranları çok ciddi bir boyutta.
Bu tehlikenin en büyük boyutu Trabzon’da yaşanmaktadır.
Özellikle Suriyeli ve Afganlıların azınlık, mülteci, sığınmacı adı altında Trabzon’un her tarafına getirilerek dağıtılması ciddi bir vakadır.
Bu insanların tamamı yabancı istihbarat teşkilatlarıyla yakın ilişki içersinde ve bölgesel nüfus olgusu takip ile arttırılmaktadır.
Trabzon’a getirtilen bu insanların özellikle Afganlıların çoğu Türk vatandaşlığına planın bir parçası olarak geçiyor/geçiriliyor, kamufle olarak,Türk isimi aldırılıyor.
Sonuç itibariyle,
Türkiye çok tehlikeli bir sürece girmektedir ve Trabzon ise bu tehlikeden en çok zarar görecek illerin ilk sırasındadır.
Bunun sorumlusu bu ülkenin yöneticileri olarak Cumhurbaşkanı, Dış İşleri Bakanı, İç İşleri Bakanı.İlde ise bu ilin yöneticisi sıfatıyla vali.
Bunlara lojistik destek sağlayan, Kızılay ve Büyükşehir ve Ortahisar belediyesinin , vakıflar müdürlüğünün özel olarak dağıttığı yardımlar ile merkez ve ilçe belediyesinin yakın ilgisi bu tehlikeli duruma destek olmaktadır.
Daima dile getirdiğimiz, sürekli gündemde tutulması gereken bu durumdan ildeki iktidar ve muhalefet milletvekilleri ile , siyasi partilerin il başkanları ciddi sorumluluk dahilindedir.
Trabzon’un sosyal yaşamını, geleceğini derinden etkileyen bu durumu savunmak ise, aklı zayıf bir mantık olduğundan, hiç vakit kaybetmeden ildeki tüm yetkililerin ciddi çalışması ile,il göç idaresindeki görünen kayıtları ile çok acil Afganlı ve Suriyelilerin tamamı sınır dişi edilerek ülkelerine gönderilmeleri gerekmektedir.
Yerel halkın çok tedirgin olduğu bu durumda, oluşan ve oluşacak eylem olumsuzluğun tek sorumlusu olarak ülkeyi yöneten siyasilerin olacağını ifade etmek istiyorum.
Süratle çoğalan bu tehlikeli durumdan, Trabzon halkı çok ciddi rahatsızlık duyduğu gerçeğiyle evini kiralamak isteyenlere vatandaş tepkili olduğundan kiraya vermek istemiyor, kiralayanın ise mahalle sakinleri tarafından terke zorlandığı gözlenmektedir.
Bu tehlikeli yapı, Trabzon’da ciddi boyutlara ulaştığı ortada iken, Afganlı ve Suriyelilerin kendi insanlarına gıda ve diğer ihtiyaçları için toptan ve perakende mağazalar, marketler açmaktadırlar.
Trabzon’da muhtarlarında ahlaki boyutu ele alarak, ciddi sıkıntılar yaşanmakta olduğunu dile getirmektedirler. Trabzon halkının ekmeği dahi, geleceğini ipotek altına alan bu tehlikeli yapılanmanın şartsız ve kayıtsız son bulması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.