DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Sığınmacı Adı Altında İşğal

Türkiye’de yaşayan her vatandaşın geleceğini sağlamak,onun yaşam standartlarını yükseltmek, ülkenin yöneticilerinin birinci ve asli görevidir.
Hiç kuşkusuz, vatandaşın namusunu korumak ve kollamak devletin asli vazifesi olduğu gerçeğiyle,aksi bir düşünce çok büyük sorunlara yol açar.
Bugün Türkiye’de çok tehlikeli işgal planları devreye sokulmuştur.
Anadolu’nun milli mücadelede elde ettiği kazanımlar tek tek yok edilmekte ve kaybedilmektedir.
Bu ülke şov mantığıyla idare edilebilecek ülke değildir,bunu bu anlayışa dahil etmek, zayıf irade ve yönetim mantığıdır ve kabul edilemez.
Bu düşünce ile, sığınmacı, göçmen, mülteci adı altında Türkiye’ye yüzlerce insan giriş yapıyor, bütün sınırlar yol geçen hanı gibi,giren ve çıkan belli değildir.
Ülkenin yöneticilerinin bu hassasiyeti gözardı etmesinin izahı ve mantığı yoktur, ucu açık tehlikenin çok net karşılığı yıkımdır.
Bu çok tehlikeli durumlara sahne olan Türkiye’nin her yanı olduğu gibi, Trabzon’un her yerine,devletin onayı ve onayı dışında gelen yabancılar büyük tehlikelere yol açmıştır ve açmaya devam etmektedir.
İldeki bütün asayiş ekiplerinin de büyük sıkıntı yaşadığı bu tehlikenin derhal ve şartsız önlenmesi gerekmektedir.
Özel olarak çok aşırı doğum ortamında bulunan, sığınmacı, göçmen, mülteci adı altındaki yabancılar devletin her türlü çok özel statüde bütün imkanlardan yararlandırılmaktadırlar.
Tüm Türkiye’yede olduğu gibi, Trabzon halkı çok büyük infial halindedir.
Bu ciddi durumun acil çözülmesi gerekmektedir,aksi takdirde yerel halkın,yani her vatandaş kendi güvenliğini sağlama almak için her yola başvurur.
Bu konu çok ciddi ve çok tehlikelidir, ülkesini seven her vatanseverin yarın çok daha geç olmadan gerekeni yapması lazımdır.

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.