DOLAR 32,5153
EURO 34,9815
ALTIN 2435,919
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Bir Pazar Klasiği

Yaşamın kendine has özelliği içersinde,hemen hergün farkındalık oluşturmak zorundayız.
Günün ertesi güne aktarılması ile yeni bir heyecanla karşılaşırız.
Dün artık bitti misali,yeni gün ile yola devam etmeye çalışırız.
Yaşamın olmazsa olmazıdır bu sürekli döngü.
Her insanın kendine özgü iş ortamı, iş yaşamı birbirleriyle mutlaka birliktelik sağladığından başka seçenekte yoktur zaten.
Neler oluyor hayatta diye’de yaşadığımız hergün,bir ertesinde farklılık gösterebilir olduğu gerçeğiyle, devran böyle geçip gider.
Toplumsal olayların bizlere verdiği sorumluluk bilinci ile, yarın için planlar yaparak, aynı günün akşamı sonuca varırız.
Dünya denen büyük bir kütlenin içinde yaşıyor olsakta, yaşadığımız bu bize göre ölçüsü çok büyük olan küre, yaratanın şahsında küçük bir misket ile ifade edilmektedir.
Bizim görsel alanımız hangi mesafede olmuş olsa dahi, düşünsel ve gerçek içersinde sınırlı ve çok karmaşıktır.
Yüce Allah’ın izniyle,bu dünyada kurmuş olduğumuz yaşam standardı ve hususiyetimizin bize verilen geçici bir ölçüden ibaret olduğunu düşünceye dahil etmek mantığını kabul etmek, işin esasına olur verir diye düşünüyorum.
Sonuç itibariyle, herşey küçük bir heyecandan ibarettir, bugünün yarını olsa dahi bir sonraki günün yok olduğunu düşünerek yaşamımıza oluşum yapmak gerekir,aksi düşünce ben’ce kişisel histen başka bir mana taşımaz.
Sağlık dileklerimle

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.