DOLAR 32,527
EURO 34,9766
ALTIN 2438,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Hıdırnebi Yaylası Turizm Master Planı talep toplantısı yapıldı

tha – Akçaabat Hıdırnebi Yaylası Turizm Master Planı Tanıtım Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Akçaabat Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Ustaoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman ve diğer ilgililer katıldı.

Vali Ustaoğlu, Hıdırnebi Yaylası’nın Trabzon için önemli bir turizm noktası olduğunu belirterek, “Bu tür projeler olması gereken ve örnek teşkil eden projelerdir. Bu noktada bölgemizde planlı ve çok güzel bir proje çalışması yapılmış. Devamında onay ve uygulama projeleri ile birlikte güzel bir çalışma ortaya çıkacak” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, “Bu projenin hayata geçirilmesi noktasında kurumlarımıza büyük görevler düşmektedir” diye konuştu.

Toplantıda Hıdırnebi Yaylasında yapılacak turizm faaliyetleriyle ilgili sunum gerçekleştirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.