DOLAR 32,5701
EURO 34,9802
ALTIN 2423,135
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Bu işte şenlik var

tha – 18 Mart 2019 tarihinde kurulan ve bugün itibarı ile üye sayısı  150 kişiye ulaşan Kadınla Başlar Derrneği  , Geleneksel Alışveriş Şenliği nin üçüncüsünü 26 Aralık Perşembe Trabzonda bir otelin balo salonunda düzenledi.

Trabzon temelli kurulup her geçen gün hızla büyüyen Dernek kadının gücünü bir kez daha kanıtladı. Meslek sahibi olsun olmasın şenlikte stantlarını açan kadınlar , tekstilden aksesuara, gıdadan temizliğe, bitkisel yağlardan doğal ürünlere, çocuk giyimden kadın giyime, kırtasiyeden kitaba kadar her türlü ihtiyaca cevap verecek ürünlerini satışa sunarak Trabzon ekonomisine destek verdiler. Trabzon dışında ; İran, Hatay, İstanbul , Ankara gibi bir çok farklı şehirden Trabzona gelen stant sahipleri şehrimizden mutlu bir şekilde ayrıldılar. İnanılmaz bir yoğunluğun yaşandığı festivalde kadın dayanışması örnek oldu.

Bir gün süren alışveriş festivalinin geliri ile dernek binasının ve oyuncak müzesinin hayata geçirilmesi için güçlü bir adım atıldı. Stant açan 66 katılımcının herbirine Dernek Başkanı Hülya Ulusoy ve Başkan Yardımcısı Esra Özyazıcı tarafından sertifikaları takdim edilerek teşekkür edildi.

Yoğun katılımlı şenlikte yapılan çekilişte de 49 talihli değişik hediyeler almaya hak kazandı.

Trabzon ekonomisinde kadını güçlendirerek önce Karadeniz sonra Türkiye de üretimi destekleyerek Trabzon Kadını daha da güçlendirmek vizyonu ile yola çıkan Kadınla Başlar Derneğinin en büyük hedeflerinden bir tanesi de  kadınlar arasında bir sosyal ağ kurmak. Her yıl yapılan şenlikte artan katılımcı sayısı ise başarının ispatı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.