DOLAR 32,5185
EURO 34,784
ALTIN 2421,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Hizmetkârınız olmakla şeref duyuyoruz

Beşikdüzülülerle iftar programında bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Biz sizin hizmetkârınız olmakla şeref duyarız. Bize yetki verdiğiniz 5 yıllık süre zarfında gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Beşikdüzü ilçesinde tertip ettiği iftar programı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe hükümet konağı bahçesinde düzenlenen iftar organizasyonunda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile Beşikdüzülü vatandaşlar hazır bulundu.

Programda katılımcılara seslenen Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuza, bütün Türkiye’ye ve İslam âlemine ‘Trabzon’da, Beşikdüzü’nde Ramazan barış ve kardeşlik, iyilik ayı, zeytin ekmeğini paylaşma ayı, bir ve beraber olma ayı, kırgınlıkların ve küskünlüklerin ortadan kaldırılma ayıdır’ mesajını verdiğiniz için Allah (c.c.) hepinizden razı olsun” diye konuştu. Konuşmasında Beşikdüzü’nün ve Trabzon’un hizmetinde olmaktan şeref duyduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “Biz sizin hizmetkârınız olmakla şeref duyarız. Şehrimizde, ilçemiz hep birlikte önemli çalışmalara imza atıyoruz. Bize yetki verdiğiniz 5 yıllık süre zarfında gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakcıoğlu da konuşmasında Başkan Gümrükçüoğlu ve katılımcılara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu beraberindekiler ile birlikte halk iftarının ardından Ali Şükrü Bey Kültür Merkezinde şehit ve gazi aileleri onuruna verilen iftar programına katıldı. Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Necmettin Erdoğan’ın hazır bulunduğu organizasyonda şehit ve gazi aileleri ile görüşen Gümrükçüoğlu, “Bu memleket bugün dimdik ayakta ise şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde ayaktadır. Dualarımız her daim şehitlerimiz ve gazilerimizledir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.