DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Cumhur İttifakı’nın Ortahisar Mitingi Güç Gösterisine Dönüştü

tha – Cumhur İttifakı’nın Ortahisar Mitingi Güç Gösterisine Dönüştü

MEGA PROJELER İÇİN HALKA SÖZ VERDİLER

‘HEP BİRLİKTE TÜRKİYE REKORU KIRACAĞIZ’

AK Parti Ortahisar İlçe mitinginde konuşan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları Ahmet Metin Genç ve Ergin Aydın projelerle ilgili söz verdiler. Başkan adaylarının açıklamaları alanı dolduran vatandaşlar tarafından destek tezahüratlarıyla kesilirken büyük ilgi gördüler.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen miting büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti mitingine TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Milletvekili Vehbi Koç, AK Parti MYK üyesi, Eski Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı Selehaddin Çebi, AK Parti Eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Eski Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Ömer Nazif Baytar,  AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

GENÇ: BU ŞEHRE BİR ÇİVİ ÇAKMANIN GAYRETİNDEYİZ

Partililerin yoğun tezahüratları eşliğinde Cumhur İttifakı mensuplarına hitap eden Başkan Genç, “Trabzon’umuzun saygıdeğer güzel insanları, bizleri yalnız bırakmayıp bu programa teşrif eden güzel insanlar sizleri saygıyla selâmlıyorum. Kendisini milletine, memleketine hizmet etmeye adamış olan, 21 yüzyıl lideri, ülkesini şaha kaldırmış, yeni bir yol başlatmış olan Cumhurbaşkanımızın dava arkadaşı olarak 22 senedir görev yapıyoruz. AK Parti İl Başkanı oldum ve Ortahisar’ın hamdolsun kurucu belediye başkanı oldum. Biz şuna inanıyoruz, hizmet etmeyi de Cenab-ı Allah nasip ederse yapabilirsiniz. Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Cumhur İttifakı’nın adayı olarak buradayım. İnşallah yeni dönemde de hemşehrilerimize daha çok hizmet etmek istiyoruz. Bu şehri çok seviyorum. Karakteriyle, duruşuyla beraber teşekkür ediyorum. Şimdi istiyorum ki, bu sevginin karşılığını da yeni dönemde hizmetlerle şehrimize kazandırmak istiyoruz. Heyecanımız ve gençliğimiz var. En azından soyadım genç. Azimliyiz, kararlıyız. Bu güzel şehrimizde kim bir çivi çakmışsa Allah ondan razı olsun. Biz de bir çivi daha çakmanın gayretindeyiz.”

“BU SIKINTILARI ANCAK RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÇÖZER”

“Allah nasip ederse gelir gelmez söz verdiğim raylı sistem konusunda işe başlayacağız. Samsun’da raylı sistem var. O da bizim şehrimiz. Trabzon’da da olacak. Yine hemşehrilerimizin bizden süratle beklediği Gülcemal konusunda adım atacağız. Beş tane sanayi sitemizi dönüştürüyoruz. Buralarda 1700 tane esnafımız ar. Kalıcı, modern sanayi siteleri yapacağız. Geçen hafta bakanımızla bunun protokolünü imzaladık. Güney Çevre yolu bitecek. Bu şehir benden ne bekliyor onu biliyorum. Bu şehrin beklentileri neler çok iyi biliyorum. Bu güzel projeleri bir taraftan şehrimize kazandıracağız. Trabzon’un evladı olarak istihdam konusunda da çalışacağız. Bu şehrin gençlerine iş kapısı bulacağız. Gençlerimizin iş için dışarılara gitmesini istemiyoruz. Organize sanayi siteleri yapacağız. Kadınlar için Tekstil Kent Projesini yapacağız. Çalışacağız, gayret edeceğiz. Yeter ki, siz güçlü bir şekilde bu kardeşinizin arkasında durun. Bugüne kadar durdunuz, teşekkür ederim. Şu anda ekonomimizde sıkıntı var. Emeklilerin, kiracıların sıkıntıları var. Enflasyon konusunda sıkıntı var. Ama bütün sıkıntıları çözecek lider de Recep Tayyip Erdoğan’dır. O milletin umududur, mazlumun, mağdurun umududur. Biz de çok çalışacağız.”

“ANKARA’DA ŞAMPİYON OLDUK DİYELİM”

“Bu dönem güzel projeler yaptık. İnşallah yeni dönemde de yapacağız. Biz buraya sevdalıyız ne yaparsak bu şehre yakışır. Trabzonspor’u da unutmuyoruz. İki tane güzel projemiz var. Trabzonspor Yaşam Akademisi ve Trabzonspor Köyü’nü gençlerimize sunacağız. Bunun için de kararlıyız. Bütün bunları yapacak gücümüz var, çünkü biz memleketin her karesine her metrekaresine durmadan hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşlarıyız. İstiyorum ki, hem Büyükşehir hem de Ortahisar’da ele ele verip bu güzel şehre hizmet edelim. Bunun için bize güç verin. Biz şampiyon olduk diyelim Ankara’da… Bizim için derece, şampiyonluktur. Bir istiyorsak iki alalım. Çünkü Ankara’da hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli Bey var. Bakanlarımız, milletvekillerimiz var.”

“BU PROJELER ANCAK HÜKÜMETİN DESTEĞİYLE OLUR”

“Kuruluşumuzdan itibaren il ve ilçe başkanlarımızla birlikteyiz. Biz güçlü bir aileyiz. Bu gücü Trabzon’a hizmet olarak getirmek bizim boynumuzun borcudur. Allah bunu nasip edecek inşallah. Bu dönem güzel hizmetler yaptık. Murat Başkanımıza da buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. Şükranlarımızı sunuyoruz. Allah ondan razı olsun. İnşallah yeni dönemde de Ergin Başkanımla el ele verip bu güzel şehre hizmet etmeye devam edeceğim. Güçlü bir şekilde buradan çıkmak istiyorum. Bu projeler ancak hükümetimizden, Ankara’dan alacağımız güçle hayata geçer. Bu dönemde de Trabzon’u hizmetten yoksun bırakmayalım ve bu güzel şehre hizmetleri Ergin Aydın Başkanımızla birlikte verelim… Hepinize bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun.”

AYDIN: HALKIMIZA ÇOK ÖZEL PROJELER SUNACAĞIZ

Mitingde coşkulu kalabalığa seslenen Ortahisar Belediye Başkanı Başkan Adayı Ergin Aydın, “Bu 31 Mart seçimlerinin bir mini provasıdır. Adaylığımız açıklandıktan sonra şehrimizin her mahallesinde programlar yaptık. Şerhimizde gezerken mahallelerimizde daha önce yaptığımız hizmetlerin karşılığını görmeye başladık. 14 başlıkta 61 çözüm önerisi belirttik. Trabzon’da Ortahisar’da yaşayan halkımıza sunacağımız çok özel projelerimiz var. Birileri gibi tarihini unutanlardan değil, tarihini hatırlatanlardanız. Postane binamızı Ortahisar Belediyemizin kullanımına sundular. Burada Türk Tarihi Araştırma Merkezi oluşturuyoruz. Tarihimizi çok iyi bilmemiz lazım. Tarihini bilmeyen bir devlet yoktur. Bunun için Türkiye dimdik ayaktadır. Genel başkanımız 81 ilde dokunmadık yer bırakmamıştır. Ortahisar’da 87 mahallede dokunmadık yer kalmayacak. İnşallah 31 Mart’ta çalışmalarımızın karşılığını alarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim amacımız Trabzon’a ve Ortahisar’a hizmettir. Trabzon’da 2 gün sonra yerel hizmetler ağı başlayacaktır, geçmişte olduğu gibi. Sayın Murat Zorluoğlu ve Ahmet Metin Genç başkanlarıma hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MUMCU: SİZDE VİCDAN OLSA PKK İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAZDINIZ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, “Cumhur İttifakı olarak karşınızdayız. Bu ittifak pazara kadar kurulmuş bir ittifak değil. Allah’ın izniyle Türkiye var olduğu müddetçe ilelebet devam edecek bir ittifaktır. Türkiye bir karar vermiştir. İkinci yüzyıla adım adım giderken Sayın Cumhurbaşkanımız ve doktor Devlet Bahçeli öncülüğünde Türk dünyasının lideri olma, mazlum coğrafyaların lideri olma İslam coğrafyalarının lideri olma noktasına yükselmiştir. Bundan sonra da inşallah bu liderliğini liderimiz öncülüğünde devam ettirecektir. Yerelden genele uzanan hizmetlerle Türkiye adeta çağ atlamıştır. 14-28 Mayıs’ta nasıl Trabzon yüzde 69’luk oy oranı ile karşıdaki ittifaka tokadı vurduysa şimdi de inşallah 31 Mart Pazar günü yine o tokadın ikincisini vuracaktır. Trabzon’un her tarafında şehit kanları var. Bunlar o şehitleri katledenlerle iş birliği içerisindeler. Yapılan gizli ittifakları var. Sizde vicdan olsa PKK ile iş birliği yapmazdınız. Trabzon’un her yerinde şehitlerin kanı var. İzah edecek bir şeyleri yok. DEM’le halay çekiyorlar. Trabzon’a gelince de partilerinden utanıyorlar. Biz hizmetlerin partisiyiz. Güzel bir oy oranıyla karşılaşacağız.” dedi.

KARAİSMAİLOĞLU: 18 İLÇEYİ KAZANACAĞIZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, “Seçeceğimiz arkadaşlarımız önümüzdeki 5 yıl şehrimize hizmet edecekler. Rekor bir oyla seçilecekler. Mayıs ayında önemli bir seçim geçirdik. Türkiye’nin en önemli seçimiydi. Ya teröristlerle iş birliği yapanlar kazanacak yada milleti için kendini siper eden Recep Tayyip Erdoğan kazanacak dedik. Trabzon verdiği rekor oyla Türkiye’nin yeniden cumhurbaşkanı seçildi. 31 Mart’tan sonra 5 yıl seçim yok. O yüzden seçim çok önemli. Belediyeler vatandaşların huzurlu ve mutlu olmaları için çalışırlar. Belediyecilik ekip ister. O da Ak Parti kadrolarında var. Şu 2 günde kırmadan dökmeden herkesi kucaklayacağız. Alacağımız rekor oyları sırtımızda güçle taşıyacağız. Oylarımız çok kıymetli. Trabzon’daki tek hedefimiz 18 ilçeyi kazanmak ve Büyükşehir seçimi için de Türkiye rekorunu kırmaktır” dedi.

ŞEN: GÜÇLÜ TRABZON GÜÇLÜ TÜRKİYE DEMEKTİR

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, “Seçime 3 gün kaldı. Dikkat etmemiz gereken 2 şey var. Şehrimize bakacağız. Büyük Trabzon açısından, belediye açısından bakacağız. Büyük Türkiye açısından bakacağız. Tam bağımsız, güçlü Türkiye… Güçlü Trabzon güçlü Türkiye demektir. Bunu unutmuyoruz. Kimi iş başına getireceğiz buna dikkat etmeliyiz. Bazı şehirlerde CHP ile DEM şöyle dediler. Kent ittifakı kurduk. Biz o ittifakın Kandil ittifakını biliyoruz. Bir uzantısının Ortahisar’da olduğunu biliyoruz. Listelerinde olduğunu biliyoruz. 31 Mart unutulmayacak. 5 yıl sonra bu meydanda toplanıp bu sözleri hatırlayacağız. Biz seçimden önce beyanname hazırlarız. 5 yıl dolmaya yaklaştığında yüzde kaçını gerçekleştirdik, hesabını tutuyoruz. Sizden de bu hesabın sorulmasını istiyoruz. Ak gençlik bizimle gurur duyuyor ya biz onlardan 10 kat fazla gurur duyuyoruz. 31 Mart’ta rekor kırmaya hazır mıyız Trabzon? Büyükşehirler arasında en fazla oy alarak rekor kırmaya hazır mıyız Trabzon? 19-0 yapmaya hazır mıyız Trabzon?” Dedi.

KOÇ: VAR MI DAHA İYİSİ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın huzuruna çıkarken ‘Sizlere söz vermiştik, Trabzon merkez ve ilçelerde layık bir sonuç aldık’ diyeceğiz. Bunu dememizin bir sebebi var. Bu şehirde adaylar var, o adayların genel başkanları siz gençlere ‘darbe yapın’ diyor. ‘Siz darbe yaparsanız ben sizi desteklerim’ diyor. Türk gençliği vatanına darbe yapar mı? Bir genel başkan bunu gençliğe tavsiye edebiliyor. Bu genel başkanlar Trabzon’da aday gösteriyorlar. Ortahisar’ı yönetmek isteyen adaylar YPG’ye veya PKK’ya terör örgütü diyebildiler mi? Tabi ki diyemezler. İşte size Ergin Aydın, işte size Ahmet Metin Genç… Var mı daha iyisi?” dedi.

BÜYÜKAYDIN: ZAFERE ULAŞACAĞIZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, “Ak Parti iktidarı 22 yıldır ülkemize hizmet etmeye devam ediyor. Ülkemizin her köşesine hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm illerimize yapılan projelerin devamını getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gece gündüz demeden bu süreci çalıştık, çalışmayı sürdüreceğiz. Ayrı ayrı tüm kademede görev alan kardeşlerime teşekkür etmek istiyorum. Bu çalışmaların sonunda 1 Nisan’da zafere ulaşıp kutlayacağız. İktidarımız döneminde 2004 yılında Trabzon bir dönem seçimlerinde CHP ile bir belediyecilik yaşamıştır. 5 yıllık süre zarfında Trabzon’da proje anlamında hiçbir şey gerçekleşmedi. Sizlerin gayretinde sonrasında Trabzon’da 2009 yılında Ak Parti belediyeciliği başlamıştır. İyi insan olmak yetmiyor, proje üretip şehre hizmet etmek de gerekiyor. Ülkemizde yaşanan doğal afetlerde milletimizin her zaman yanında olduk. Bugün ekonomide yaşanan sıkıntıları Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde geçeceğiz. Yeni Türkiye Yüzyılı’nda aday olan arkadaşlarımızın yeni projeleri var. Bize 2023 seçimlerinde verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Şehrimizin projelerini takip etmek için buradayız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhur ittifakı ile hedeflerimize ulaşmak için yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇEBİ: BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ MEZARA KADAR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, “Bugün 31 Mart gecesinin provasını yapıyoruz. Burada büyük kutlamada beraber olacağız. Seçim startı verildiği günden itibaren tam kadro sahadayız. Büyük birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bizim genel başkanımız dünyaya ayar veren bir lider. İşte AK Parti’nin farkı. Onlar hiçbir zaman bir arada olamadılar olamayacaklar. Bunların birlikteliği kısa sürelidir, bizim birlikteliğimiz mezara kadardır. Bunların belediyecilik anlayışı heykel açılışıdır. Milletin gelirini terör örgütlerine aktarmaktan başka gayeleri yoktur. Sandık bizim için çok değerli. 1 oy çok değerli. ‘Ak Parti’ye verilecek bir oy bize mermi olarak geri dönecek’ diyor Kandil. Bu oylar, size geri dönecek. Cumhur ittifakı çok değerli bir ittifaktır. Cumhur ittifakı Çanakkale’dir, 15 Temmuz’dur” ifadelerini kullandı.

AYAR: CUMHUR’UN DAMGASINI VURACAĞIZ

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, “Bizim karnemiz 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na çıkacak oy miktarıdır. İnanıyorum ki kent uzlaşısı yapanlara karşı Trabzon gereken cevabı verecektir, sandıkları patlatacaktır. Cumhur İttifakı olarak hep beraber başaracağız. Trabzon’umuza Cumhur’un damgasını vuracağız” dedi.

AKKOÇ: SANCAĞI ORTAHİSAR’A DİKECEĞİZ

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç ise yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakının sancağını Ortahisar’a dikeceğiz” dedi. Miting toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.