DOLAR 32,3676
EURO 34,966
ALTIN 2325,193
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Uluslararası Film Festivali 16-26 Ağustos’ta düzenlenecek

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın da destekçileri arasında bulunduğu Trabzon Uluslararası Film Festivali, 16-26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Kurum olarak Trabzon’un her konuda gelişmesine destek veriyoruz. Kültür ve sanat faaliyetleri de bu noktada önem verdiğimiz konuların başında geliyor” dedi.

İstanbul Trabzon Federasyonu ve Anadolu Eğitim, Kültür ve İrfan Derneği öncülüğünde “Trabzon’un Film Festivali Var” sloganıyla düzenlenen Trabzon Uluslararası Film Festivali, 16-26 Ağustos tarihleri arasında, çeşitli etkinliklerle düzenlenecek. Festivalde Ulusal Uzun Metraj kategorisinde 14, Uluslararası Uzun Metraj Film kategorisinde 8, Ulusal Belgesel Film kategorisinde 12, Ulusal Kısa Film kategorisinde ise 20 film yarışacak. Ayrıca dünya sinemasından 12 önemli film de festival süresince gösterime girecek. Altın Kemençe ödülünün verileceği yarışma sonucunda kategorilerinde kazanan filmlere çeşitli para ödülleri dağıtılacak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, oda olarak Trabzon’un gelişimi konusunda projeler hazırladıklarını ve çeşitli projelere destek verdiklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“Kentin gelişiminin sadece ticaret ve sanayi ile olmayacağının bilincindeyiz. Trabzon gibi derin bir tarihi ve kültürel birikimi olan kentimizde yapılan her türlü sanat ve kültür faaliyetine elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu yıl ilki düzenlenen Trabzon Uluslararası Film Festivali’nin de kentin tanıtımına ve kültürel hayatına katkısı olacağına inanıyoruz. Bu tür festivallerin sayısının artması Trabzon için sevindirici olacaktır.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.