DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları gelecek Yıl Trabzon’da Yapılacak

Spor Alt Yapımızı Etkin Kullanarak Şehrimizin Uluslararası Arenada Tanıtımına Katkı Sağlıyoruz

Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları gelecek Yıl Trabzon’da Yapılacak

Trabzon Valisi A. Celil Öz Trabzon’da 2016 yılında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları öncesi Ulus ararsı Okul Sporları Federasyonu ( ISF) Başkanı Ayhan Pala, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’yı makamında kabul etti.

11-18 Temmuz 2016 tarihlerinde spor kenti Trabzon’a yakışır güzel bir uluslararası organizasyona daha ev sahipliği yapılacak olmasından duyduğu mutluluğu ifadede eden Vali Öz “  Federasyonumuz, Gençlik Spor müdürlüğümüz, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, ilgili kamu kurumlarımız ve yerel yönetimlerimizle birlikte organizasyon için gerekli alt yapıları oluşturuyoruz. Bakanlığımız ve federasyonumuzun el birliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Gerek milletvekillerimiz gerekse sivil toplum kuruluşlarımızın bu organizasyon için büyük destekleri var. 3 ana branş dalı olan atletizm, jimnastik ve yüzmeyle birlikte judo, okçuluk, karate, güreş ve satrançtan oluşan yan branşlarla beraber 10 branşta yaklaşık 4 bin civarında sporcuya şehrimiz ev sahipliği yapacak.  Buda spor alt yapımızı etkin kullanmak, spor turizmi ve şehrimizin tanıtımı anlamında büyük bir avantaj sağlayacaktır. Her şeyden önemlisi geleceğin sporcularını, uluslararası dünya şampiyonasında ve olimpiyatlarında yarışacak olan sporcuları burada misafir edip,  Türkiye’yle ve Trabzon’la tanıştırmış olacağız. Sonrasında da onları bölgemizin ve Trabzon’un turizm elçisi ve tanıtım elçisi yapacağız.

Trabzon, bu tür organizasyonların altından kalkmaya hem şehir olarak, hem de kurumsal kültür, alt yapı, spor tesisleri olarak hazır durumda. Bu vesile ile tesislerimizdeki eksikleri tamamlama fırsatımız olacaktır. Ve şehir olarak 2016 yılında da bu organizasyonun altında da en iyi şekilde kalkarız. Şahsım olarak bu sürece gelinmesine kadar ki dönemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Sporları Federasyon Başkanı Ayhan Pala “Dünya Okul Sporları Olimpiyatlarını Hem Türkiye’de hem de Trabzon’da yapılacak olması bizler için son derece önemlidir. Sizlerin destekleriyle birlikte bu organizasyonu güzel bir şekilde gerçekleştireceğimizi umuyoruz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.