DOLAR 32,5529
EURO 34,9077
ALTIN 2427,942
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir’den Yalı Mahallesi’ne Yakışacak Saha

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘Yalı Mahallesi Futbol Sahası Tadilatı, Tribün ve İdari Hizmet Binası’ inşaatını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi, spor şehri Trabzon’a yakışır projeleri birbiri ardına hayata geçirmeye devam ediyor. Spora ve sporcuya özel önem veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Yalı Mahallesi’nde çalışmaları süren ‘Futbol Sahası Tadilatı, Tribün ve İdari Hizmet Binası’ inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk ve Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Metin Şahin eşlik etti.

FIFA STANDARTLARINDA OLACAK

Çalışmaların gidişatından memnuniyet duyan Başkan Zorluoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Trabzon’a yakışır projelere imza atmaya çalışıyoruz. Farklı spor branşlarının gelişmesi için özel gayret gösteriyoruz. Bireysel sporcuları şehrimizde tutmak adına tüm şartları zorluyoruz. Kent genelinde birçok projemizle birlikte şimdi de Yalı Mahallemizdeki futbol sahamızda bazı tadilat, tribün ve idari bina inşaatlarına başladık. Şu ana kadar yüzde 50’sini tamamladık sayılır. Amatör spor kulüplerimiz, bu sahamızda spor müsabakalarını yapabilecekler. FIFA standartlarında bir saha olacak. Sporseverlerimiz de artık buradaki müsabakaları kapalı tribünlerden izleyebilecekler. Tüm bunların yanında idari binamız da yapılacaktır” Şimdiden Trabzon’umuza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.