DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TERÖRÜ VE TERÖRE PRİM VERENLERİ LANETLİYORUZ..!

Dünyanın en güzide şehirlerinden olan İstanbul’da yaşanan menfur terör hadisesi sonucu, hayatını kaybeden misafirlerimizin yakınlarına başsağlığı dileklerimizi sunarak, acılarını en derin üzüntümüzle paylaşıyoruz. Ülkemizin bulunduğu Bölgedeki lider konumunu ve Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alma misyonunu çekemeyen dış mihraklar ile içimizdeki destekçilerinin organizasyonları ile gerçekleştirilmesi kurgulanan bu menfur terör olayında taşeronluk görevi üstlenen hainleri ve terörü lanetliyoruz.

Bu hainler ne kadar uğraşırsa uğraşsın büyük Türk Milletinin vakarı ve kararlığı karşısında yok olacaklardır. Dünya tarihinde hiçbir terör örgütünün kanlı emellerine varamadığı bilinen bir gerçek olduğu gibi, Ülkemiz üzerinde oyun oynayan ve bu terör olaylarına prim verenlerin, plan yapanların da sonunun hüsran olacağı aşikârdır.

Unutulmamalıdır ki bu tür olaylar Büyük Türk Milletini asla yıldırmayacaktır. Bilakis daha da kenetlenmemize ve hainlere karşı güç birliği içinde mücadele etme arzumuzla birlikteliğimizin gücünü ve kararlılığını pekiştirecektir.

Bu vesile ile terörü ve bu terör örgütlerine taşeronluk yapanları, Ülkemizde ve yer aldığımız güzide coğrafyada bizatihi iğrenç çıkarları için kasten karmaşa ortamı yaratarak terörü besleyen iç ve dış mihrakları lanetliyor, Ülkemizin doğal ve tarihi güzelliklerini görmek üzere vatan topraklarımızda misafir olarak bulunan ancak alçakça bir emel uğruna tertiplenen terör olayı nedeniyle hayatını kaybedenlerden doğan büyük acıyı paylaşıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.