DOLAR 32,469
EURO 34,7773
ALTIN 2441,786
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başlıksız Yazı

Her düşünce insanın yaşam standardını belirler, toplumsal düşünce ise kişiyi toplum ile entegre etmeye dahil eder.İşin esasında olan ömür döngüsünde’de bu gibi ön yargılar daima yol verir bizlere.

“Başlıksız yazı” diye ele aldığımız makalede mutlaka karşı bir muattap var,zaten muattabı olmayan aslında hiçbir şeyin karşılığıda yoktur bence.

Evet, bugün yaşam dünyamıza şekil veren dünya,kendi dünyasında sıkıştı, nefes bile doya doya alınamayan bir evrende hala kin ve nefretin işaretleri geriye çekilmiş değil, şiddet ve vahşetin alabildiğince hükmünü icra ettiği, bir düşünce yapısıyla  insanoğlu bu yaşam nimetini görmezden geliyor.

Yaşam hakkı kadar sonsuz nimet yoktur, kâinatı yaratanın, yarattığı her canlı için bu dünyada herşey mevcut, mevcudiyetini tartışmasız kabul ettiğimiz yaşam gerçeğini yok etmeden yaşamak kadar, insanın birbirleriyle olan hususiyetini tesis etmekte bu iyi niyet özellikleri içersindedir.

Tüm bu özet ve özel düşünceler ile, ülkemizde cereyan eden tüm olumsuzlukları yok etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor, kötü niyetle oluşum içinde olanlar,bu nezih ülkenin yükselmesini istemeyen art niyetliler olarak görüp, ülkemizin yüksek milli çıkarlarına ışık olan herkese kalbî vücut olmamız gerekmektedir.

İhanetini her vesileyle gösteren her kim ve kimler varsa bunların bu ülkeye verdikleri zararı’da bilincimize yerleştirerek, onlarında bu nezih ülkenin bir ferdi mantığıyla, olumlu ortamlarına yol açmak lazım daima.

Artık, sınav ile geçen her günümüzün, sonucunu kestirip güzel ülkemize herdaim başarılı çalışmalar sergilemek gerekmektedir, çünkü bu müstesna ülke, Türkiye Cumhuriyeti, onur ve gururun daima üzerindedir.

Sağlık dileklerimle,.🇹🇷

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.