DOLAR 32,5339
EURO 34,942
ALTIN 2439,469
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Yavuz Selim Bulvarı’ndaki çalışmalara gece gündüz devam ediliyor

tha-Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’ndaki (Tanjant Yolu) asfalt yenileme çalışmalarına mesai menfumu gözetmeksizin gece gündüz devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yavuz Selim Bulvarının asfalt ömrünü tamamlayan Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki kısmının asfaltı tamamen yenileniyor.

Kısa süre içinde tamamlanması planlanan çalışmaların yaklaşık olarak 2 milyon TL’ye mal olması öngörülüyor. Asfaltı yenilenen yolun, ilerleyen yıllarda olası çalışmalardan zarar görmemesi için asfaltlama çalışması öncesinde fiberoptik kablo geçişleri bırakılırken ayrıca doğalgaz firması da bölgedeki çalışmalarını Belediye ekiplerinin önünde tamamlıyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Selim Bulvarı’nın asfalt ömrünü tamamlayan kısmının aşınma tabakasını yenilemekte olduklarını kaydederken, “Yüksek bütçeli bir çalışmaya imza atıyoruz. Asfalt üstüne asfalt sermiyoruz. Önce söz konusu bölgedeki aşınma tabakasını tamamen söktük. Asfaltlama ve kaldırım çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Ekiplerimiz işi kısa sürede bitirmek amacıyla geceleri de çalışmalarını sürdürüyor. Çok kaliteli bir asfaltlama çalışmasına imza atıyoruz. Yaklaşık olarak 10 bin ton asfalt sereceğiz. Bölgede koordineli bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Asfaltladığımız yolun ilerleyen yıllarda yeniden kazınmaması için fiberoptik kablo geçişleri bıraktık. Ayrıca doğalgaz firmamız, Belediye ekiplerimizin önünde bölgedeki çalışmalarını tamamlayarak ilerliyor. Böylece uzun ömürlü bir çalışmaya imza atıyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.