DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Çoruh Edaş’a Kariyer Fuarı’nda Büyük İlgi

tha – Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) gümüş sponsorları arasında yer aldığı bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nda en fazla iş ve staj başvurusu alan şirketlerin arasında yer aldı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 8-9 Ocak tarihlerinde T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nın (DOKKAF’24) gümüş sponsorluğunu üstlendi. Bölgenin en büyük insan kaynakları etkinliği olan fuarda, Çoruh EDAŞ en fazla iş ve staj başvurusu alan şirketler arasında yer aldı. 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayeleri ve 5 üniversite paydaşlığında gerçekleştirilen DOKKAF’24 açılışına; Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, paydaş üniversite rektörleri ve protokol mensupları katılım gösterdi.

Her bölümden öğrenciye ve mezuna yönelik birçok firmanın yer aldığı DOKKAF’24’te öğrenciler ve enerji sektöründe kariyer sahibi olmak isteyen katılımcılar Çoruh EDAŞ standına büyük ilgi gösterdi. Stantta Çoruh EDAŞ yöneticileri ve yetkilileri hem dağıtım bölgesi faaliyetlerini hem de kariyer fırsatları ile ilgili genel bilgileri ziyaretçilerle paylaştı. Öğrencilerle gerçekleştirilen görüşmelerde ayrıca kurumlar için bilgiye ulaşmanın ve bu bilginin nitelikli insan kaynağı tarafından işlenerek inovasyona dönüştürülme sürecinin önemi vurgulandı.

Fuarda, Çoruh EDAŞ adına Şirket Müdürü Mehmet Aydın “Aramızda Elektrik Var”, Fiyatlandırma ve Satış Planlama Grup Müdürü Alaaddin Emre Evgallıoğlu ise “Elektrik Piyasasında Kariyer İmkanları” konularında gençlerle bir araya gelerek kariyer yolunda doğru adımları atmanın önemini anlatan çalıştay gerçekleştirdi.

Aramızda Elektrik Var konulu konuşması ile DOKKAF’24’te genç yeteneklerle buluşan Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, yarının akıllı teknolojilerinin ve kariyer fırsatlarının altını çizdi. Başarıdaki en büyük gücün nitelikli insan kaynağı olduğunu ifade eden Aydın, sektöre katkı sunacak her bir adaya dokunmanın değerini ifade etti. Genç yeteneklerin sorularını cevaplayarak başarı öyküsünü paylaşan Mehmet Aydın’a öğrenciler büyük ilgi gösterirken fuar sonrası öğrencilerle kısa süreli mesleki görüşmeler gerçekleştirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.