DOLAR 32,5674
EURO 34,7564
ALTIN 2496,748
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Vali Ustaoğlu, Başkan Gümrükçüoğlu’nu Tebrik Etti

tha – Meydan Parkı çok güzel olmuş

 Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Gümrükçüoğlu ile birlikte Meydan Parkı’nda yapılan çalışmaları inceleyen Vali Ustaoğlu, “Burada yaptığınız bu çalışmayı görünce duygulanmamak mümkün değil. Tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma yapmışsınız” dedi.

Ülkelerin tarihi meydanları ile anıldığını ifade eden Ustaoğlu,”Şehirlerin ruhu vardır. Şehirlere ruh veren tarihidir, geçmişidir, tarihi eserlerdir. Büyük devletler, büyük milleteler tarihi eserleri ortaya çıkarır, gelecek kuşaklara aktarır. Bitlis’te baya bir sokak sağlıklaştırması ve tarihi eser restorasyonu ile oldukça uğraştım. Burada yaptığınız bu çalışmayı görünce duygulanmamak mümkün değil. Ülkeler meşhur meydanları ile anılıyor. Şehirlerle özdeşleşmiş alanlar onlar. Burası da (Meydan Parkı) Trabzon’un tarihi kimliğini yansıtan çok güzel bir meydan. Burada bu tarih binaların restore edilip hizmete sunulması da çok önemli. Allah (c.c.) razı olsun, tebrik ediyorum. Çok güzel bir çalışma yapmışsınız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise çalışmaları hakkında Vali Ustaoğlu’nu bilgilendirdi. Trabzon’da kentsel dönüşüm çalışmalarına özel önem verdiklerini vurgulayan Gümrükçüoğlu, “Şehrimizde tamamladıklarımızın yanında sürdürdüğümüz çok önemli çalışmalar var. Meydan Parkı I. ve II. etap çalışmalarını tamamladık. Şimdi III. etaba da başlayacağız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.