DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ŞAMPİYON

Başkan Gümrükçüoğlu şampiyonu altınla ödüllendirdi

Tayvan’da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası’nda, gençler kategorisinde 73 Kg’da Dünya Şampiyonu olan Trabzonlu Boksör Busenaz Sürmeneli ve şampiyonaya Trabzon’dan katılan Saniye Şenay Demircioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Busenaz Sürmeneli’nin elde ettiği başarının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzonlu sporcuların milli forma ile elde etmiş oldukları başarılar, bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Genç sporcumuzun elde ettiği bu başarı hepimizi sevince boğmuştur. Busenaz kızımız dünya şampiyonu oldu ama daha yolun başında olduğunu unutmayacak ve ülkemize altın madalyalar kazandırmaya devam edecek. Bizlerde her zaman yanında olacağız. Dünya şampiyonasına katılarak ülkemizi temsil etme başarısını gösteren Saniye kızımız da ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu.

Trabzonlu boksörler de kendilerine olan desteklerinden ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Gümrükçüoğlu, Sürmeneli’yi cumhuriyet altını, Demircioğlu’nu ise çeyrek altınla ödüllendirdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.