DOLAR 32,602
EURO 34,7957
ALTIN 2409,672
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Her yerde, her alanda, her zaman üretim – sloganı ile işbirliği yapılacak

tha – Trabzon Ticaret Borsası ile Trabzon Ortahisar Belediyesi arasında “Her Yerde, Her Alanda, Her zaman Üretim” sloganı ile işbirliği yapılacak.

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’in Meclis Başkanı Nevzat Özer, Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Çakıroğlu ile Mikbir Hakan Canbakal’ı ziyaretinde özellikle gıda üretimi konusunda görüş alış verişinde işbirliği yapılması konusu gündem oldu.

Ahmet Metin Genç, borsanın ülkemizin en önemli ihraç ürünü olan fındıkta verim ve kaliteyi arttırma çalışmalarını takdir edip örnek alıp, geçen yıl işbirliğine başladıklarını hatırlatarak, “İşbirliğini tarım ve hayvancılığın her alanında, ‘her yerde, her alanda, her zaman üretim” sloganını rehber edinerek daha da geliştireceğiz. Birlikte kuracağımız ‘Fındık Adası’ Dünya da tek olacak. Buna diğer projeleri de ekleyerek, üretimi teşvik edeceğiz” dedi.

Meclis Başkanı Nevzat Özer ile Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan’ da borsa olarak her alandaki projeleri ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde yapmayı tercih ettiklerine dikkat çekerek, Ortahisar Belediyesi’nin özellikle tarımsal üretimin arttırılması konusundaki çalışmalarının tüm belediyelere örnek olmasını dilediklerini söylediler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.