DOLAR 32,3758
EURO 34,9926
ALTIN 2326,142
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTB Meclis Toplantısı Video Konferansla Yapıldı

tha – Trabzon Ticaret Borsası’nın (TTB) Mart ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk yönetiminde pandemi kuralları çerçevesinde video konferans yöntemiyle yapıldı.

Meclis Başkanı Arslantürk, pandemi sürecinde çok yönlü tedbirlerin sürdürülmesi gerektiği bir ortamda bulunduklarını hatırlatarak hem sağlık, hem de ekonomi için dikkatli davranılmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan da, özellikle tarımsal üretimi artırmak için yapılması gereken çalışmalar üzerinde durdu.

Daha sonra TTB Akreditasyon Danışmanı Dr.Yüksel Vardar Ticaret Borsası’nın swot analizi yaparak, amaç ve hedeflerinin belirlenmesi amacıyla hazırlanan 2021-2024 yılı Stratejik Plan Çalışmaları çerçevesinde meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantıda TTB’nin yeni dönem vizyon ve misyonunun oluşturulması yanında, önümüzdeki yıllarda yapılması düşünülen ve istenilen faaliyetler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.