DOLAR 32,4761
EURO 34,9279
ALTIN 2435,235
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzonspor Stratejik Planı hazırlanmalıdır

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Trabzonspor’un Stratejik Planının hazırlanması gerektiğini ifade etti.

BAŞKAN ADAYI MUHARREM USTA, TTSO’YU ZİYARET ETTİ

Trabzonspor Kulübü Başkan Adaylarından Muharrem Usta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret etti. TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon olarak çok parçalanıldığını ifade ederek artık bir yerde bunun bitmesi gerektiğini, Trabzonspor kulübü adına bunun yapılması gerektiğini aktardı. Hacısalihoğlu, “ Seçime üç liste de gitse seçim ortamının huzurlu geçmesi adına adaylarımızın cümlelerine çok dikkat etmesi gerekiyor. Düşüncelerimizi pozitif olarak üç adayın birleşmesine doğru vermemiz gerekiyor. Seçimlerin kazanılmasında öte işin ekonomik yönden devam ettirilebilmesi için güçlü bir yönetim oluşturulmalıdır. Trabzonspor huzurlu ve adına yakışır bir kongre gerçekleştirilmelidir. “dedi.

TRABZONSPOR STRATEJİK PLANI OLUŞTURULMALIDIR

Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurum olarak kendisine hazırlamış olduğu stratejik planında Trabzon’da Spor ve Trabzonspor başlığı altında yapılacak çalışmaların da yer aldığını ifade ederek öncelikle Trabzonspor’un bir stratejik planının kurgulanması gerektiğine yer verildiğini dile getirdi. Seçimlerde göreve gelecek başkan ve yönetimin Trabzonspor’a kısa, orta ve uzun dönemli stratejik planının hazırlanmasının faydalı olacağını ifade etti.

MUHARREM USTA: KURTULUŞ STRATEJİK PLANLADIR

Başkan Hacısalihoğlu’nun önerisinin ardından  “Ne olursa olsun kurtuluşumuz Trabzonspor Stratejik Planındadır. ”şeklinde değerlendirmede bulunan Trabzonspor Kulübü Başkan adayı Muharrem Usta, bu konuda adım atacağını dile getirdi. Usta açıklamalarına, şöyle devam etti. “Stratejik plan olmadan, gelir ve gider farkı ne kadar? Ne kadar kaldırabiliriz! Yıllık açıklar kaç yılda ne kadar verir ve bunu hangi manevra ile kaldırabiliriz.. Ne kadar aşağıdan oyuncu gelir,  illa burası olması gerekmiyor dünyanın her tarafından burası bir üretim üssü haline getirilir.. Yıllık Trabzonspor’un satıştan ne kadar geliri olur? Bir BenfiCa, bir Porto gibi, Ayaks gibi filan. Veya işte BorisSia Dortmund’un son dönemleri gibi. Hem üreten, hem satan hem her zaman şampiyonlar ligine oynayabilen bir kulüp olmamız için stratejik oyun planımız ne olması lazım? Bu Trabzonspor’un oyun planı ile alttaki 1461 ve altının bir fotokopi gibi gitmesi lazım. Buradan bir tane çıkarttığınız zaman aynı saatin çarkı gibi getirip buraya monte ettiğiniz zaman adan nereye, ne yapacağını şaşırıyor. Şimdi bunların hepsi bir stratejik plandır. Gelir,  80 milyondan bizim ilk planda hedefimiz 130 milyondur. 50 Milyon artış şu anda inanılmaz bir rakamdır. 80 milyon ’un şu anda yüzde 95’i Lig TV, Spor Toto. Başka bir gelirimiz yok. Şimdi bu buraya çıkmalı. Gideri 150’lere oturmalı. Bu olurken genel gideri, personeli, futbolcusu bunlar nereye oturacak, kaç oyuncu ile hangi sistemde. Mesela hoca, ben şuna inanıyorum çok kaliteli stratejik plandan anlayan hocayı bulduk mu, bütün Trabzonspor camiası yatsın uyusun o zaman. Bu işin kilidi hocadır ama önce yönetimdir. Yönetim çok kaliteli bir hocayla bu işe beş yıllık bir planla bu bütçe gelir gider oluşturulmalı. Rehabilitasyon ile oyuncu ile kulübün içinde ki yapının yüz kilometre açılması sağlanmalı.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.