DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon ve Devlet Tiyatrosu

Tarihin derinliklerinden bugüne ulaşan Trabzon, aynı hassasiyeti koruyarak geleceğe daha yüksek oluşumla gidecektir.
Sosyal ve kültürün olmazsa olmazı konumundaki bu ilde yetişen çok sayıda değerlerimiz yurdun dört bir yanında güzel hizmetler vermektedir.
Artarak devam eden, bu güzel hizmetlerin en başında olan, sosyal ve kültürü ön planda tutan tiyatro,bu ilin çok önemli bir potansiyel değeridir.
Tartışmasız, öncelikli olan Trabzon Devlet Tiyatrosu, kurulduğu tarihten bugüne kadar gerçekleştirdiği çok sayıda faaliyet yanında, uluslararası düzeyde çok önemli olan “uluslararası tiyatro festivali” bu ildeki tüm değerlerden tam not almıştır.
Bu düşünce ile özverili çalışmaları bünyesinde oluşturan, Trabzon Devlet Tiyatrosu tüm ekibini,her alandaki hizmet verenler ile birlikte, Trabzon Devlet Tiyatrosu müdürü Elvan Saliha Karahasan’ı kutluyorum.
Farkındalık yaratmak adına, Trabzon’da gerçekleştirilen her oluşumu takdirle karşılamak gerektiği düşüncesiyle,ildeki tüm STK ların,yerel yetkililerin ve merkezi idarenin, Trabzon’un yüzakı konumundaki Devlet Tiyatrosu’na daha çok ilgi ve alaka göstermeleri gerekmektedir.
Bu ilde, güzel ortamlarda oluşum dahilinde bulunan, her değerimizi de takdirle karşılıyorum ve devamında başarılar diliyorum.

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.