DOLAR 32,3419
EURO 35,1132
ALTIN 2239,085
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Devlet Tiyatrosu

Toplumlar, daha iyi gelecek oluşturmaları için, özveri ve fedakarlık ile birdizi oluşum yaparlar.
Olması gerekende bu olsa gerek.Avrupa birliği oluşurken, raportörler ikiyıl boyunca yüze yakın toplantı yaparak, aldıkları kararları uygulamaya koyulması için, oluşturulan Avrupa Birliği üst kuruluna sundular,sunulan bu program, Avrupa Birliği uyum yasası olarak hayata geçti.
Çok sayıda ülke bu birliğin içinde,girmeye çalışan ülkelerde var bizim gibi.
Bu uyum yasalarının birçok maddesinin,insanca yaşamı özetlediği gibi, yaşam standardına büyük katkı sunacak Tiyatroya büyük yer verilmiştir.
Doğru bir tesbit olarak kabul edilen tiyatro,insan yaşamını birebir yakından ilgilendirdiği için, isabetlidir.
Ülkemizde, bugün büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen, oluşumu mutlulukla karşılanan Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Devlet Tiyatrolarının, hergeçen gün dahada geliştirilmesi için ülke olarak ne gerekiyorsa yapılmalıdır.
Bu güzel, müstesna kuruluşun Trabzon ayağı, Trabzon Devlet Tiyatrosu, güzide yönetim ve oyuncu kadrosuyla ilimizde ayakta alkışlanmaktadır.
Özveri ile çalışan,bu kurumun müdürü,çalışanları ve sanatçıları tiyatro binasında daha iyisini oluşturmak adına yaptıkları düzenlemeler,bu ilin tüm değerleri tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.
Kültür ve sanatın, içinde barındırdığı en müstesna birim tiyatro olduğuna göre,bu güzide kuruma ve yönetim kadrosuna daha çok sahip çıkmamız gerekiyor.
Yaşam standardını yükseltmek için, yaşama omuz olan bu özellikli kurumun yanında olalım,  geleceğimizi şekillendiren her iyiye verdiğimiz destek, her daim geri dönüş ile bize gurur verir.
Sağlık dileklerimle.

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.