DOLAR 32,3645
EURO 35,0073
ALTIN 2324,624
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon ile Bandırma Ticaret Odası işbirliği protokolü imzaladı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Bandırma Ticaret Odası kardeş oda kapsamında işbirliği protokolü imzaladı.

İmzalanan protokole Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt Solmaz, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bora Keskiner, Erol Rüzgar, Alper Sargın ve Genel Sekreter Serap Özdemir Katıldı.

Trabzon’u gezerek bölge hakkında bilgi edinen ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzalayan heyeti TTSO’dan Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erkut Çelebi ve Coşkun Kahraman,  Meclis Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Nalbant ve Adnan Sağlam, Yönetim Kurulu Üyeleri Emanullah Tüfekçioğlu ve İsmail Gençcelep, Meclis Katip Üyesi Cesur Gerigelmez, Trabzon Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tayfun Özlü ve Genel Sekreter Hakan Gürhan karşıladı.

Eren “Bölüşünce artan tek şey bilgidir”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren “Kardeş oda olarak her türlü yardımı ve imkânı sizlerle paylaşmaya hazırız. Yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte çalışmalarda ortak hareket etmek isteriz, dünyada bölüşünce artan tek şey bilgidir” diyerek imzalanan protokolün her iki şehir için de hayırlı olması temennilerini iletti.

Çenberci “ İlk kardeş oda protokolümüzü TTSO ile imzalıyoruz”

Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci “Bizler de sizin tecrübeleriniz üzerine bir şeyler daha ilave edebilirsek daha güzel kardeşlikler daha iyi çalışmalar gerçekleştirip Bandırma ve Trabzon halkı hizmetine sunabilirsek mutlu oluruz” diyerek ilk kardeş oda protokollerini Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.