DOLAR 32,3334
EURO 35,1213
ALTIN 2302,362
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Çiçeklerle Renkleniyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yürüttüğü çiçek ve fidan dikim çalışmaları ile şehri güzelleştirmeye devam ediyor. Trabzon’u rengarenk bir görünüme kavuşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kenti çiçeklerle donatıyor.

Doğal güzellikleriyle adından söz ettiren Trabzon, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları ile de fark yaratmaya devam ediyor.  Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin şehir genelinde başlattığı çalışmalarla parklar ve refüjler çiçeklerle ve fidanlarla süsleniyor. Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatan ekipler, binlerce çiçeği toprakla buluşturuyor.

BİRÇOK NOKTADA ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Mevsimsel şartlar göz önünde bulundurularak yürütülen ve görsel güzellikler sunan peyzaj çalışmalarında, yüzlerce yeni çiçek Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki park ve bahçelerde toprakla buluşuyor. Rengarenk çiçeklerin dikim işlemini, hazırlanan peyzaj planına göre yapan ekiplerimiz, ardından da çiçeklerin ihtiyaç duyduğu sulama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yalıncak Plajı peyzaj düzenlemesi, Hacıkasım’da bulunan Sanatevi peyzaj düzenlemesi, Atapark kale içinde çiçekli alan oluşturulması, Havalimanı içi peyzaj çalışması, Zağnos Vadisi kale surları etrafında temizlik, Üniversite Mahallesi’nde yeni oluşturulan figür çevresindeki düzenlemeler ekiplerimiz tarafından eş zamanlı yürütülmektedir. Zaten yeşil olan Trabzon’umuzu daha da yeşil hale getirmek adına çiçeklendirme çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” denildi.

ŞEHİT POLİSLER İÇİN HATIRA ORMANI OLUŞTURULUYOR

Açıklamada ayrıca “Vatanımız için canlarını feda eden kahraman şehit polislerimiz adına hatıra ormanı oluşturma çalışmalarımız devam etmektedir ” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.