DOLAR 32,6072
EURO 34,8039
ALTIN 2489,989
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Kadın girişimcilere pazarlama teknikleri anlatıldı

tha – Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Trabzon Kadın Girişimciler Kurulu ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) Kadın Akademisi tarafından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen etkinlikte, kadın girişimcilere pazarlama teknikleri konusunda bilgi verildi.

Toplantının açılışında konuşan TEB Kadın Bankacılığı Müdürü Berna Tüzüner, Türkiye’de çalışan kadınların yüzde 51’inin hizmet sektöründe istihdam edildiğini vurgulayarak, “Dünyada yüzde 37 olan sahibi kadın olan KOBİ’lerin oranı Türkiye’de yaklaşık yüzde 10 seviyesinde. Kadınların firmalarda ortaklık durumları ise yüzde 43. Kadınların daha fazla girişimci olması için imkanlar sunuyor ve eğitimler düzenliyoruz. Kadın patronlara finansmanın yanı sıra ihtiyaç duydukları alanlarda bilgi ve danışmanlık desteği sağlama hedefiyle kurulan TEB Kadın Akademisi olarak eğitim programlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

TOBB Trabzon Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ise, eğitim programının kadın girişimcilere yararlı olmasını umduğunu vurguladı. Başarılı Kadın Girişimci bölümünde Seyyare Sungur, kardeşleriyle kurduğu ve bölgede üretilen fındığın katma değerli ürünlere dönüşmesini sağlayan Fındık Ocağı markasının kurulmuş hikâyesini katılımcılarla paylaştı.

Eğitim programında daha sonra Ayşegül Akşak tarafından Ezber Bozan Pazarlama Teknikleri konulu bir sunum gerçekleştirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.