DOLAR 32,5547
EURO 34,974
ALTIN 2449,029
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

OF TSO’DA DIŞ PAYDAŞLARLA DURUM ANALİZİ ÇALIŞTAYI YAPILDI

tha – Of Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği Stratejik Plan Çalışmaları kapsamında ‘Dış Paydaşlarla Durum Analizi Çalıştayı’ Of’da yapıldı.

Danışman Dr.Yüksel Vardar’ın moderatörlüğünde yapılan toplantıya Of Kaymakamı Eyüp Fırat, TTB Genel Sekreteri Şükrü Erüz, TTB Akreditasyon Sorumlusu Özlem Arslantürk, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan, Of TSO Meclis Başkanı Zühal Akyüzlü, Of TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, Yönetim Kurulu Üyeleri ve dış paydaş üyeleri katıldı.

Toplantıda Of Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2017-2020 yılları arasını kapsayacak olan Stratejik Çalışmalar hakkında bilgiler veren Dr. Yüksel Vardar; “Bugün burada 2017-2020 yılları arasını kapsayan Stratejik Plan çalışmamızın dış paydaşlarımızla durum analizi çalıştayı için toplandık. Bu güzel katılımınızdan ve çalışmalarımıza vereceğiniz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Katılımcıların söz alarak fikirlerini paylaştığı toplantının ardından teşekkür konuşması yapan Of TSO Başkanı Erdal Saral da, “Buradaki birlikteliği her zaman sağlayıp sesimizi hep birlikte daha gür çıkartabilirsek buradaki problemlerin çoğunu rahatlıkla çözebiliriz. Biz ilçedeki problemleri biliyoruz ama bu problemleri çözüme ulaştırabilmek için sizlerin desteğine de ihtiyacımız var. Bunun için sizin fikirleriniz bizim için önemli. Bu yol haritasında hepinizin desteğine ihtiyacımız var.” Diye konuştu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.