DOLAR 32,516
EURO 34,8159
ALTIN 2426,614
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Vali Yücel Yavuz, Ortahisar İlçesinde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

tha – Trabzon Valisi Yücel Yavuz ziyaretleri kapsamında ilk olarak Ortahisar İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek bu görevi vekâleten yürüten kaymakam Soner Şenel ile görüştü. Burada ilçe kaymakamlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyet üyeleriyle de bir toplantı gerçekleştiren Valimiz, sosyal yardımlar ve vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Yücel Yavuz kaymakamlık ziyaretinin ardından tarihi Kostaki Konağı’ndaki Trabzon Müzesini ziyaret etti. Vali Yavuz,  Müze Müdüründen bilgi alarak, müzedeki tarihi eserleri yakından inceledi. Buradan Olgunlaşma enstitüsüne geçen Vali Yücel Yavuz, kursiyerlerin yaptığı el emeği, göz nuru ürünleri inceleyerek, kendilerine tebriklerini iletti. Daha sonra Nemlioğlu Konağında incelemelerde bulunan Vali Yavuz, 88. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesini de ziyaret ederek buradaki öğrencilerle bir süre sohbet etti, onları dinledi.  Vali Yavuz ziyaretlerin ardından Uzunsokak esnafına da uğrayarak hal hatırlarını sorup bol kazançlar diledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.