DOLAR 32,5695
EURO 34,9875
ALTIN 2423,528
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Oda-borsalar ile DOKA arasında proje imza töreni gerçekleştirildi

tha – Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası ve Of Ticaret ve Sanayi Odası arasında ortaklaşa yürütülecek projelerin imza töreni gerçekleştirildi.

İmza törenine Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral ile DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman katıldı.

Törende oda-borsalar adına konuşan Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, “Bugün TTSO, Trabzon Ticaret Borsası ve Of TSO olarak hazırladığımız projelerin DOKA destekleriyle ilgili sözleşmelerini imzalamak üzere toplandık. Tüm desteklerinden dolayı DOKA’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman ise “Kuruluşumuzdan bu yana kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları ve üniversitelere çeşitli alanlarda destekler veriyoruz. Sayın başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel projeler hazırlıyorlar. Bizim istediğimiz bölgemizde proje kültürünün ve proje uygulama kabiliyetinin artırılmasıdır. Odalarımızla birlikte kurumsal kapasitenin artırılması, özel sektörümüze yönelik yeni açılımların yapılması konusunda bir imza töreni gerçekleştirdik. Bundan sonra da DOKA olarak kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarımızın böyle güzel projelerini destekleyeceğiz. Projelerimizin Trabzonumuza, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından proje sözleşmelerinin imzası gerçekleştirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.