DOLAR 32,3797
EURO 35,0483
ALTIN 2326,418
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Haydar Revi den gündeme dair açıklama

tha – Son günlerde ülkemizde yaşanan gelişmeler dış kaynaklı ve ülkemizin gidişatını ve gelişmelerini engellemeye dönük olan operasyonel faaliyetler olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye pandemi sürecini kontrol altına almış ve bir çok dünya ülkesinin aksine yaptığı üretim ve çalışmalar neticesinde ekonomik anlamda büyümeye geçmiştir.

Tüm bunların yanı sıra güvenlik ve askeri anlamda hem yurtiçinde hem yurtdışında başarılı operasyonlar yaparak fetö terör örgütü dahil PKK ve tüm örgütlere karşı büyük başarılar elde ettik, etmeye de devam ediyoruz.

Süreci baltalamak isteyen devletimizin düşmanları küresel güçler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı her zaman olduğu gibi saldırmaktadırlar. Ve özellikle terörle mücadelede büyük başarılar elde eden ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük katkı sağlayan yol arkadaşı olan Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya yönelik saldırıların adresi bellidir.

Uluslararası örgütlerin eline düşerek ülkemizi eski Türkiye’ye dönüştürmek isteyenlerin ahvali tıpkı kurtuluş savaşında düşmanla iş birliği yapanlar ile aynı olacaktır.

Bu meyanda her zaman olduğu gibi ömrümüzün sonuna kadar Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, kendisine ve samimiyetine inandığımız mücadelesine bizzat şahit olduğum kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun yanında olmaya devam edeceğiz.

Ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde canını hiçe sayarak sonunu düşünmeden parti binamızı birlikte açtığımız değerli kardeşim Ali Faik Hacıoğlu ile birlikte her zaman olduğu gibi yine demokrasi düşmanlarının kirli örgütçü şebekelerin karşısındayız bu böyle biline.

Meral Akşener’in Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yaptığı Netanyahu benzetme ise adeta bir akıl tutulmasıdır. 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde “Temmuz’dan sonra herşey değişecek ben başbakan olacağım” diyen Akşener’e kimler ne vaat etti ki böyle ülkemiz adına utanç vesikası olacak bir cümle sarf etti, anlamış değilim. Kendisini esefle kınıyor ve edepli olmaya davet ediyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.