DOLAR 32,5965
EURO 34,8268
ALTIN 2497,993
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

2017-2020 STRATEJİK PLAN DIŞ PAYDAŞ DURUM ANALİZİ ÇALIŞTAYI

tha – 2005 yılına kadar İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile desteklenen Oda Akreditasyon Sistemi 2008 yılında Borsalarında sisteme dahil edilmesiyle genişleyerek Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi haline dönüştürüldü.

ttb_20172020__stratejik_plan_dis_paydas_durum_analizi_calistay (Copy)

Akreditasyonun gereği Stratejik Plan için ‘Dış Paydaşlar Durum Analizi Çalıştayı’ Trabzon Ticaret Borsası Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Dış Paydaşlar Durum Analiz Çalıştayı ile Trabzon Ticaret Borsası’nın güçlü ve zayıf yönlerinin yanı sıra, fırsat ve tehditler tespit edilecek. Bu sayede zayıf yönler güçlendirilip, fırsatları yakalamak için de güçlü yönleri geliştirmeye yönelik amaç ve hedefler belirlenecek. Bu amaç ve hedefler, Trabzon Ticaret Borsası’nı vizyonuna taşıyacak eylemler olacak.

TTB Meclis Toplantı Salonunda yapılan 2017-2020 Stratejik Dış Paydaşlar Durum Analizi Çalıştayına; Borsa yöneticileri ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ortahisar Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, TTSO, Of TSO, TESOB, DKİB, Ekonomi Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müd. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müd. İl Kültür ve Turizm Müd. Çalışma ve İş Kurumu Müd. DOKA, TÜİK, KOSGEB, İl Planlama Md, Halk Bankası, TMO ile TGC’nin yönetici ve temsilcileri katıldı.

Danışman Dr. Yüksel Vardar moderatörlüğünde yapılan toplantıda katılımcılara, stratejik plan ve borsacılık konusunda bilgiler verilirken, fırsat ve tehdit kavramları üzerinde duruldu.

Son bölümde ise katılımcılar tarafından fırsatlar ve tehditler dile getirildi. Toplantıda alınan bilgiler sonucunda Vardar tarafından gelecek planlaması oluşturulup, TTB’nin 2017-2020 dönemlerine ait Stratejik Planı da hazırlanmış olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.