DOLAR 32,5809
EURO 34,7731
ALTIN 2491,218
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir olmasaydık bu hizmetleri alamazdık

Büyükşehir olmasaydık bu hizmetleri alamazdık

 

Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla beldeden mahalleye dönüştürülen Beşköy’ün muhtarı Adnan Aydın, “Trabzon büyükşehir olmasıydı bu hizmetleri alamazdık. Hizmet seferberliği başlatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na minnettarız” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde başlattığı yol hamlesine aralıksız olarak devam ederken yapılan çalışmalar özellikle büyükşehir yasasıyla beldeden mahalleye dönüştürülen yerleşim yerlerinde büyük memnuniyetle karşılanıyor. Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 km betonlama, 2 km asfaltlama çalışmalarına devam edilirken mahallesinde sürdürülen çalışmaları değerlendiren Beşköy Muhtarı Adnan Aydın, Trabzon’un büyükşehir olmasıyla hizmet almaya başladıklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN NİMETLERİNDEN FAZLASIYLA YARARLANIYORUZ

Beşköy’ün büyükşehir yasasından önce 6 mahallesi olan bir belde iken şimdi tek bir mahalle haline geldiğini ifade eden Aydın, “Mahallemizde Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından çok ciddi yol çalışmaları yapılıyor. Bunlar Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla bize gelen hizmetler. Büyükşehir’in nimetlerinden fazlasıyla yararlanmaya başladık. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na minnettarız. Kendisi büyük bir hizmet seferberliği başlattı ve mahallemizde bundan fazlasıyla yararlanıyor. Beşköy’de şu an Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 km yol asfaltlama ve betonlama yapılıyor ve bunun devamı da olacak. Trabzon iyi ki büyükşehir oldu, iyi ki bu düzenlemeler yapıldı. Sayın başkanımız Gümrükçüoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyor, mahallem adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.