DOLAR 32,3399
EURO 35,1027
ALTIN 2238,603
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Bu Enerji Bizde Var, Sen Lütfen Evde Kal

tha – Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde yaklaşık 1,4 milyon aboneye kesintisiz enerji hizmeti veren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemlerde hassasiyetimizi en üst noktada tutuyoruz.

“Evde Kal” çağrısını destekler nitelikteki çalışmalarımızda tüketici memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek adına yatırım ve bakım – onarım çalışmaları kapsamında can ve mal güvenliği haricindeki tüm planlı kesintiler iptal edilerek kesintisiz enerji için sahada tüm tedbirlerimiz ile yer almaktayız.

Özellikle belirtmek isteriz ki, Şirketimizin bilgisi dahilinde olmayan üçüncü şahıs çalışmaları, ağaç budama işlemi, usulsüz kullanım vb. gibi durumlar kesintiye sebebiyet vermekte olup Şirketimize bilgi verilmeden belirtilen çalışmaların yapılmaması gerekmektedir.

 

Bu zorlu süreçte tüketicilerimiz; talep, öneri ve şikayetleri çerçevesinde arıza, sayaç, aydınlatma ihbarları, yatırım ve bağlantı konulu talepler, abone bilgisi güncelleme vb. tüm Şirketimiz görev alanındaki çalışmaları 186 Arıza, İhbar ve Çözüm Merkezi ya da www.coruhedas.com.tr internet adresi üzerinden iletebilirler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.