DOLAR 32,3398
EURO 35,1018
ALTIN 2241,608
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Borsa Yöneticilerinden Üyelere Ziyaret

tha – Trabzon Ticaret Borsası Yöneticileri pandemi sürecinde durumlarını tespit ederek, görüş ve önerilerini almak üzere üyeleri işyerlerinde ziyaret ediyorlar.

Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan, bazı meclis üyeleri ve Genel Sekreter Nazlı Genç’den oluşan borsa heyeti ilk olarak Trabzon’un Beşikdüzü, Şalpazarı, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Düzköy ilçelerindeki üretim yapan ve ticaretle meşgul olan üyeleri ziyaret ettiler.

Üyelerin genel ve özellikle de pandemi sürecindeki durumları hakkında bilgi edinip, dilek ve isteklerini alan Trabzon Ticaret Borsası heyetinin yerinde yaptığı ziyaret son derece olumlu bulundu.

Üyelerden gelen talepler arasında yaşlanmış fındık bahçelerinin yenilenmesi için başlatılan verim ve kaliteyi arttırma projesinin kapsamının daha genişletilmesi ve buna da çayda olduğu gibi devlet desteği sağlanmasının yanı sıra, yörede süt inekçiliğin geliştirilmesi için İŞKUR kanalıyla her evde bir kişinin istihdam edilmesi ağırlık teşkil etti.

Borsa başkanları Sebahattin Arslantürk ile Eyyüp Ergan’da, çalışmalarda özellikle iştigal alanındaki konulara ağırlık vererek çalışmalarının üyeler tarafından olumlu bulunmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, “Pandemi sürecince fındık ticaretinde sorun yaşanmamasının yanı sıra üreticilerin bahçelerine önceki yıllardan daha fazla ilgi göstermeleri sevindiricidir. Pandemi sürecinin tarım ve gıda sektörünün öneminin anlaşılmasına yaptığı olumlu katkıyı iyi değerlendirerek, üyelerimizden gelen önerileri ilgili yerlere taşıyarak çalışmalarımızı yönlendirip arttıracağız” dediler.

Ziyaret edilen üyelere Borsanın üyeliği belgesi verilirken, pandemi süreci nedeni ile de maske ve kolonya hediye edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.