DOLAR 32,3326
EURO 35,1958
ALTIN 2246,806
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Yol Bakım Çalışmaları Hız Kesmiyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin doğusundan batısına birçok noktada asfalt, beton, malzemeli bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

İLÇELERDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Trabzon’un Düzköy ilçesi Çal Mahallesi, Köprübaşı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi, Akçaabat ilçesi Kavaklı Mahallesi, Dernekpazarı ilçesi Gülen Mahallesi, Araklı ilçesi Bereketli Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tamamlanırken; Şalpazarı ilçesi Ağrıtaş Mahallesi, Çarşıbaşı ilçesi Küçükköy Mahallesi, Of ilçesi Sugeldi Mahallesi, Hayrat ilçesi Sarmaşık Mahallesi, Tonya ilçesi Sağrı Mahallesi’nde yol bakım onarım çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Yomra Kıratlı Mahallesi’nde beton yol yapımı, Arsin ilçesi Fındıklı Mahallesi ve Çaykara ilçesi Maraşlı Mahallesi’nde istinat duvarı çalışması gerçekleştirildi.

MESAİ MEFHUMU GÖZETİLMİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin doğusundan batısına kadar tüm ilçelerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, sorunları çözüme kavuşturmak adına yoğun bir program uygulamaktayız. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışma yürütüyor. Şu an Trabzon Akçaabat, Dernekpazarı, Araklı, Şalpazarı, Çarşıbaşı, Of, Hayrat, Tonya, Yomra ve Arsin ilçelerimizde birçok noktada çalışma gerçekleştirilmektedir. Halkımıza uzun yıllar hizmet edecek, özenli ve kaliteli hizmetler yapmak adına mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.