DOLAR 32,558
EURO 34,8514
ALTIN 2431,834
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Yaş Çay alım fiyatı 4 lira olarak açıklandı

tha – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlediği kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 200 bin üreticinin merakla beklediği 2021 yılı yaş çay alım fiyatının yanında bakliyat ve ekmeklik buğday fiyatlarını da açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2020 yılında 3 lira 27 kuruş taban fiyat ve 13 kuruş destekleme bedeli ile toplam yaş çay kilo fiyatı 3 lira 40 kuruş olarak belirlenmişti. Bu yıl ise yaş çay alım fiyatı kilo başına 3,80 liraya destekleme ile 4 liraya yükseltilmiştir. Çiftçilerimizden tek isteğimiz bir karış toprağı boş bırakmadan ekmeleri, biçmeleri ve üretmeleridir. Yeni hasat döneminin ülkemize, milletimize ve özellikle çiftçilerimize hayırlı, bereketli olmasını diliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.