DOLAR 32,3781
EURO 35,1351
ALTIN 2326,063
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Vali Ustaoğlu Ve Başkan Zorluoğlu Havalimanı Pistini İnceledi

tha – Türkiye’nin hava trafiği açısından en önemli havalimanları arasında yer alan Trabzon Havalimanı’nın pisti 1 ayda yenilenerek hizmete açıldı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, uçuşların yeniden başlamasının ardından tamamlanan çalışmaları yerinde gördü.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile birlikte Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu yenilenen pistte incelemelerde bulundu. Normalleşme adımları kapsamında Trabzon Havalimanı’nda uçuşlar yeniden başlarken; Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu, pistin yenileme çalışmalarını yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı.

ZORLUOĞLU EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kısa süre içerisinde çok önemli bir çalışma gerçekleştirildiğini belirterek “Öncelikle havalimanımızın pistinin yenilenmesi nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin Keskin’e ve firma yetkililerine gönülden teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi pistimizin alt zeminini Büyükşehir Belediyesi olarak biz kazıdık ve hazır hale getirdik. Buradan çıkardığımız malzeme ise bizim için çok kıymetli çünkü asfalt öncesi bu malzemeyi kullanıyoruz. Kısa süre içerisinde böyle bir çalışmayı yapıp tamamlamak çok önemli. Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.