DOLAR 32,5562
EURO 34,6714
ALTIN 2492,717
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Vali Öz, Göztepespor Kulübü Yöneticilerini Kabul Etti

Vali Öz, Göztepespor Kulübü Yöneticilerini Kabul Etti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Pazar günü Birlik Nakliyat Düzyurtsporla oynayacağı maç için Trabzon’a gelen Göztepespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Spor Toto 2.Ligde mücadele eden İzmir Göztepespor’un yöneticileri Kaan Küçükağalar ve Kemal Şentürk ile görüşen Vali Öz, “Göztepe ülkemizin köklü bir kulübüdür. Türk futbol tarihinde önemli başarıları var. Trabzon da bir spor şehridir. Sporla ilgili farklı duyguları yaşayan ve spor kulüplerinin canla başla çalıştığı bir şehir. Bunun en bariz örneklerinden birisi Düzyurtspor’dur. Yani bir beldeden çıkıp dar gelirli insanların oluşturduğu bu kulübümüz büyük bir başarıya ulaştı. Amatör ruhla çalışarak geçen yıl üçüncü ligden ikinci lige çıktılar. Bu önemli bir başarı. Bu başarılarından dolayı onları kutluyorum. Bütün maçlarını takip ediyoruz. Başarılar diliyoruz.

Spor dostluk ve kardeşlik duygularının ön plana çıktığı güzel bir alandır. Tabi en büyük dileğimiz sporda şiddetin olmaması, centilmence mücadelenin yaşanması, kulüplerin birbirinin maçına gelmesi, seyircilerinin birbirleriyle kaynaşması ve kucaklaşmasıdır” dedi.

Ziyarette Vali Öz’e  Göztepespor Yöneticileri tarafından üzerinde kendi isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.