DOLAR 32,3461
EURO 35,1163
ALTIN 2308,143
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Sektörlerin ara eleman ihtiyacı için mesleki eğitime önem veriyoruz

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, birçok sektörde ara eleman ihtiyacının çok fazla olduğunu ifade ederek, bu açığın kapatılması için mesleki eğitime büyük önem verdiklerini ve desteklediklerini söyledi.

FETTAHOĞLU İLE MESLEKİ EĞİTİM KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve beraberindeki kurum yetkilileri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Fettahoğlu, yürütülen çalışmalar konusunda bilgi verirken, mesleki eğitim konusunda da birçok çalışma yaptıklarının altını çizdi. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, birçok sektörün ara eleman ihtiyacının her geçen gün arttığını belirterek, bu anlamda mesleki eğitimin önemine dikkat çekti. Çelebi, “Sektörlerin ara eleman ihtiyacının karşılanması için mesleki eğitim büyük önem taşıyor. Bu anlamda ilimizde özellikle turizm ve sanayinin birçok alanındaki ara eleman ihtiyacının karşılanması için mesleki eğitim okullarının çalışmalarını destekliyoruz” dedi.

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ’NDEN TTSO’YA ZİYARET

Bağımsız Türkiye Partisi Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu ve il yöneticileri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Hekimoğlu, Başkan Çelebi ve kurul üyelerine, yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti.

DENİZBANK’TAN ZİYARET

Denizbank Trabzon Şube Müdürü Fatma Gülen Yamak, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette, iş dünyasının finansmana erişimi ve çeşitli bankacılık araçlarıyla desteklenmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

KGF’DEN ZİYARET

Kredi Garanti Fonu (KGF) Doğu Karadeniz Bölge Müdürü Murat Gökçe, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Gökçe, KGF’nin çalışmaları ve 2023 planlamaları hakkında TTSO kurullarına bilgi verdi.

SANKO MAKİNE’DEN ZİYARET

Sanko Makine Trabzon Bölge Müdürü Emre Uzuner, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti.

TTSO’yu ziyaret eden çeşitli kişi ve kurum temsilcileri de Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü, yeni görev döneminde başarı dileklerini iletti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.