DOLAR 32,5054
EURO 34,7351
ALTIN 2486,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Hacısalihoğlu Trabzon da cazibe merkezi desteğinden yararlanmalı

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısında konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Cazibe merkezi olarak belirlenen 23 ile sağlanan desteklerden Trabzon’un da yararlanmasını bekliyoruz” dedi.

TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren yönetiminde yapılan toplantıda konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, şunları söyledi:

“Gündemde devlet destekleri konusu var. 23 il olarak tanımlanan doğudaki cazibe merkezlerimize getirilen iyi devlet destekleri bulunuyor. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde bakanlar kurulunun detaylı tebliğleri de yayınlanacak. Bu bizim için çok önemli. Bu cazibe merkezlerine verilen destekler tüm yatırımcıları yakından ilgilendiriyor. Olaya iki yönden bakmak gerek. Biri kamunun yapacağı yatırımlar, diğeri de özel sektöre sağlanacak destekler. Tüm bu destekler Türkiye Kalkınma Bankası’na aktarılacak fondan kaynaklanacak. Trabzon’un da bu desteklerden tam anlamıyla yararlanmasını bekliyoruz.”

BEŞİKDÜZÜ OSB YÖNETİMİNE ATANAN ÜYELER BELİRLENDİ

TTSO Kasım ayı meclis toplantısında daha sonra Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nde M. Suat Hacısalihoğlu, Erkut Çelebi, Emin Uludüz ve Cesur Gerigelmez’in asil, Aydın Kamber, Adnan Sağlam, İbrahim Bayburt ve İsmet Mısır’ın yedek üye olarak görev yapması kabul edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.