DOLAR 32,3373
EURO 35,181
ALTIN 2247,704
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi PYK toplantısı yapıldı

tha – Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan ve mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın da (TTSO) yönetiminde yer aldığı İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Protokol Yürütme Kurulu (PYK) Toplantısı gerçekleştirildi.

TTSO Başkanı ve Protokol Yürütme Kurulu (PYK) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya PYK üyeleri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Akın Baydere, TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Lütfüye Kul, Trabzon Ticaret Borsası adına Genel Sekreter Nazlı Genç ve TTSO Genel Sekreter Yardımcısı Miraç Dural katıldı.

Toplantıda okuldaki eğitim – öğretim alanlarıyla ilgili yapılacak çalışmalar, çikolata üretimi ve öğrenci bursları konuları değerlendirildi. Ayrıca PYK Üyesi ve TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt’a da okulun uzman ekiplerce dezenfekte edilmesine sağladığı katkılar için teşekkür edildi. TTSO da İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Okulum Temiz Belgesi almasına ve TSE standartlarını sağlamasına katkıda bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.