DOLAR 32,5014
EURO 34,5573
ALTIN 2442,302
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’un Olmazsa Olmazı

Evet, ülkemizin heryeri farkındalık ile şekil bulmuş ve bulmaktadır.
Yaşanılırlığın özelliği içinde, özel ve özet olan tartışmasız değerler mutlaka vardır,bu duyarlılık ile şekil bulan oluşumlar,artarak devam eder, sınır ötesinde bile yer bulur.
İşte bu özel, Trabzon’da Trabzonspor’dur.Farkındalığı daima farkedilen bu spor dalı,yani futbolun Trabzon’da geçmişi 1890 lı yıllara dayanıyor.
Bugün bu ildeki özellikli futbolun resmi kayıtlardaki yeri yüz yıldan fazladır,bu tarihi kaynaklardan elde ettiğimiz bilgiler ışığında çok sayıda spor kulübü, faaliyetini geçmişte uzun süreli sürdürmüş olmakla birlikte,bu mesafelerin ışığında doğan Trabzonspor,tarihi geçmişiyle daima ülkemiz için büyük bir potansiyeldir.
Tartışması olamayacak kadar, saygın bir geçmişi bu ilede daima artı olmuştur.
Türkiye’nin dayıma yüzakı olmuş Trabzon’un bağrından çıkan Trabzonspor, saygın futbolu ile,hem ülkemize hemde ilimize büyük artı oluşturmaktadır.
Sayısız başarılarının ardında yatan yüksek hoşgörü ve fedakarlık azim ile birleşince ortaya güzel bir tablo çıkmaktadır.
Bu tablo ile, yüksek vatansever insanların özellikleri’de birleşince ortaya çıkan görüntü, Trabzon ve Trabzonspor Türkiye’nin olmazsa olmazı fotoğrafını ortaya koyuyor.
Yüksek öngörü ile şekil bulan,bu ilin olmazsa olmazı Trabzonspor, saygınlığın en üst seviyesindeki hedefinde daima ışık olacaktır.
Her dönemde, özellikli yöneticileri bünyesinde barındıran Trabzonspor, sosyal ve kültür hayatımızın bir göstergesi olarak herdayım emin adımlarla, güzele ve daha ileriye yol alacaktır.
Bu düşünceler ile, Trabzon’un kalbinde özel bir yer etmiş,bu müstesna kulübün tüm yöneticilerine, oyuncularına ve özveride bulunan çalışanlarına başarılar diliyorum.
Sağlık dileklerimle.

Nevzat YILMAZ
[email protected]

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.