DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’un altın çağını hep birlikte başlatacağız

tha – AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANI SEZGİN MUMCU: TRABZON’UN ALTIN ÇAĞINI HEP BİRLİKTE BAŞLATACAĞIZ!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, 31 Mart’ta hizmet ve eser belediyeciliğine güçlü bir destek ile Trabzon’un altın çağını hep birlikte başlatacaklarını söyledi.

İL BAŞKANI MUMCU’DAN TEŞEKKÜR!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, proje tanıtım törenleriyle ilgili bir açıklama yaparak “Bu hafta Trabzon’da başka bir heyecan başka bir coşku vardı. İlçelerimizde Belediye Başkan adaylarımız ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız düzenledikleri tanıtım toplantılarıyla projelerini kamuyu oyu ile paylaştılar. Salonları hınca hınç doldurup desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Belediye Başkan adaylarımız çok güzel bir şekilde sunumlarıyla yeni dönemde yapacakları projeleri anlattılar.

Ulaşım, istihdam ve turizm başlıklarında birçok projesini açıklayan

Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Metin Genç 18 ilçemize yeni Trabzon vizyonu çizdi. Bizler de Trabzon’umuz için heyecanlandık. Cumhur İttifakı olarak yeni dönemde başkanlarımızın projelerini gerçekleştirmek için bizler de destekçileri olacağız. 31 Mart’ta hizmet ve eser belediyeciliğine güçlü bir destek ile Trabzon’un altın çağını hep birlikte başlatacağız” dedi.

TRABZON’DA SEÇİMİ REKOR BİR OYLA KAZANACAĞIZ!

Trabzon’da seçimi rekor bir oyla kazanacaklarına vurgu yapan İl Başkanı Mumcu sözlerini şöyle sürdürdü: “ Tüm teşkilatlarımız her gün hane ziyaretleri olmak üzere seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmaların seçim zaferinde büyük önem taşıyor. Cumhur ittifakı olarak Trabzon’da hali hazırda Büyükşehir ile birlikte 17 olan belediye sayımızı 19 belediyeye yükseltmeyi hedefliyoruz.

AK Partili olmayan ilçelerinde AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız.  Bu ilçedeki vatandaşlarımız AK Parti’nin eser ve hizmet belediyeciliğiyle buluşmak için adeta gün sayıyor. O günler çok yakın. 31 Mart zaferine az kaldı.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.