DOLAR 32,5537
EURO 34,848
ALTIN 2428,055
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Zorluoğlu Üstyapı Çalışmalarını İnceledi

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yalnızca merkezde değil, ilçelerde gerçekleştirilen çalışmaları da yerinde incelemeye devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Arsin ilçesinde bulunan Şehit Ast. Halil Albayrak Caddesi’nin tamamlanan altyapısının ardından üstyapısı da yenilendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Arsin ilçesine giderek üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ve Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Gürcan Başar eşlik etti.

TÜM TRABZON’UN BELEDİYESİYİZ

Temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, “Fırsat bulduğumuz her an ilçelerimizi ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Esnafımızla, vatandaşlarımızla ve yerel yöneticilerimizle bir araya gelerek, neler yapabiliriz noktasında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Başlattığımız çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı buluyoruz. Arsin ilçemizdeki Şehit Ast. Halil Albayrak Caddesi’nin üstyapı çalışmalarını da ilçe belediye başkanımızla inceledik. Ortaya çıkan sonuç memnuniyet verici. Büyükşehir Belediyesinin 18 ilçemizde de tabelası olsun istiyoruz. Hiçbir ilçemizi bir diğerinden ayırmıyoruz. Biz sadece merkezin ya da birkaç ilçenin değil, tüm Trabzon’un belediyesiyiz. Hizmetlerimizi de bu anlayışla sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.