DOLAR 32,5197
EURO 34,8462
ALTIN 2488,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzonspor’un Yeni Başkanı Ve Yöneticilerinden Vali Yavuz’a Ziyaret

tha – Trabzonspor Kulübü Başkanlığına seçilen Ahmet Ali Ağaoğlu ve yeni yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u ziyaret etti.

Trabzonspor’un yeni yönetimini makamında ağırlayan Vali Yavuz, Trabzonspor’un köklü bir kulüp olduğuna vurgu yaparak, “Trabzon futbolla özdeşleşen bir şehirdir. Trabzonspor ise marka bir değerimizdir. Spor tarihinde büyük başarılara imza atan Trabzonspor’umuz konumu itibariyle her türlü başarıyı hak ediyor. Böyle bir camiayı yönetmek herkese nasip olmaz. Bu aynı zamanda bir cesaret işidir. Sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Kabulden dolayı Vali Yavuz’a teşekkür eden Trabzonspor Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu da, “Herkesin gurur duyacağı, ayakta alkışlayacağı bir Trabzonspor için kolları sıvadık. Tabi ki büyük kulüplerden beklentiler de çok farklı oluyor. Taraftarımız takımı her zaman zirvede görmek istiyor. Hep birlikte zirveye taşıyacağız” diye konuştu.

Ziyarette TS Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu Vali Yavuz’a Trabzonspor Plaketi ve isminin üzerinde yazılı olduğu formasını hediye etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.