DOLAR 32,3261
EURO 35,1758
ALTIN 2244,172
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TRABZONSPOR HENTBOL TAKIMINA TAKVİYE

Trabzonspor Hentbol Takımı, Bursa Nilüfer Belediyespor’dan sol kanat oyuncusu Çetin Çelik ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan hentbol takımı başkanı Nejmi Keskin, yeni sezon öncesi önemli bir takviye yaptıklarını belirterek, “Yeni sezonda hedefimizi ilk iki olarak belirledik. Bu doğrultuda takımımıza Bursa Nilüfer Belediyespor’dan milli oyuncu Çetin Çelik’i kattık. Trabzonlu olan Çetin’in takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

1987 doğumlu kanat oyuncusu Çetin ise yuvaya döndüğünü dile getirerek,”Trabzonspor’la sözleşme imzalayıp, yeni sezonda 61 numaralı formayı giyeceğim için çok mutlu ve heyecanlıyım. Karadenizli her oyuncunun hayalidir Trabzonspor’da oynamak. Ben bu hedefime ulaştım. Takımıma en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağım. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

KAYNAK: haberler.com

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.