DOLAR 32,3671
EURO 34,9565
ALTIN 2325,477
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon’da Sağlık Kahramanları İçin Fidan Dikildi

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan ‘Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı’ kampanyasına destek verdi. Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’da görevli sağlık çalışanları adına 7 bin 437 fidanı toprakla buluşturdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz yılın sonunda uygulanan ve büyük rağbet gören ‘Geleceğe Nefes Ol’ fidan bağışı kampanyası, bu kez sağlık çalışanları için başlatıldı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin 81 ilde ‘Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı’ için 1 milyon 61 bin 635 fidan dikileceğini ve her birine sağlık çalışanlarının adının verileceğini duyurması üzerine Trabzon Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Bu kapsamda Trabzon’da kahraman sağlık çalışanları için fidan dikimi gerçekleştirildi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Ülke olarak içerisinde bulunduğumuz zor günleri ardımızda bırakmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadeledeki en büyük pay ise şüphesiz sağlık kahramanlarımıza ait.  Tarım ve Orman Bakanlığımızın sağlık çalışanları için başlattığı ‘Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı’ fidan bağışı kampanyasını çok önemsiyor ve bu anlamlı kampanya için Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyoruz. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık çalışanlarımız için 7 bin 437 fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi süresince gece gündüz demeden sabır, özveri ve gayret ile mesleğini icra eden, kendini insanlığa hizmet etmeye adayan sağlık kahramanlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.