DOLAR 32,5666
EURO 34,8875
ALTIN 2433,909
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Atalay Şahinoğlu ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Trabzon İnsanının Bir Güzelliği De Buradan Birkaç Kuşak Önce Ayrılsalar Bile Memleketlerine Olan Sevgisi ve Bağlılıkları Hiç Bitmiyor

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Atalay Şahinoğlu ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Trabzon insanının doğduğu toprakları hiçbir zaman unutmadığını ifade eden Vali Öz, “Trabzonlu işadamlarının, bürokratlarının, siyasetçilerinin ve akademisyenlerinin bir güzelliği buradan birkaç kuşak önce de ayrılsalar memleketlerine olan sevgisi ve bağlılıkları hiç bitmiyor. Bunu yeni kuşaklara aşılamak için üstün gayret gösteriyorlar. Memleketlerine eğitim, sağlık, kültür, sanat ve spor gibi alanlarda önemli yatırımlar yapıyorlar. Memleketin sorunlarına da çözüm bulma anlamında sahip çıkıyorlar.

Trabzonlu İşadamları ve Bürokratları Derneğimizin çalışmalarını biliyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Trabzon’un stratejisinin belirlenmesi konusunda güzel çalışmalar başlattılar. Önce İstanbul’da ön toplantı yapıldı. Sonrasında da ilimizde güzel bir çalıştay organize edilerek bunun iskeleti ortaya çıkarıldı. Trabzon’un kalkınması, gelişmesi için orta ve uzun vadeli hedefler belirlenmiş ve bir vizyon ortaya konulmuş. Bu çalışma Trabzon için bir gelecek haritasıdır. Şehrin ortak vizyonu ve stratejilerine ulaşma anlamında görevler, programlar, projeler kapsamında faydalı oldu. Bu çalışmaların ilimizin geleceğine büyük katkıları olacağını düşünüyorum. Biz de valilik olarak zaten kamu hizmetleri boyutuyla ilgili olarak 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz. Bütün bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Atalay Şahinoğlu da, “Projemize her zaman destek verdiniz. Devletimizin projemize sahip çıkması bizi mutlu etti. Çalıştayın açılışından kapanışına kadar bizi yalnız bırakmadınız. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Amacımız Trabzon’un her açıdan kalkınması ve gelişmesidir” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.