DOLAR 32,5034
EURO 34,8101
ALTIN 2487,646
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel iftar programı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel iftar programı iş dünyası, kamu ve sivil toplum kurumlarını bir kez daha bir araya getirdi. Eski ve yeni meclis üyelerinin yanı sıra iş dünyasının temsilcileri ile Trabzon protokolü ve çeşitli kesimler iftar sonrasında buluştu.Trabzon’un gözde mekânlarından Nezihbahçe Restoranda düzenlenen iftar programına Trabzon Valisi A. Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Ayşe Sula Köseoğlu,  Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Belediye başkanları, kaymakamlar,  çeşitli kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri, iş adamları,  eski ve yeni meclis üyeleri, kadın girişimciler ve genç girişimciler kurulu üyeleri ile davetliler eşleri ile katıldı.

Katılımın yüksek olduğu Programda davetlileri TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanı M.Şadan Eren ve Yönetim kurulu Üyeleri karşıladı.İftar da, TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanı M.Şadan Eren ve Vali A. Celil Öz birer konuşma yaptılar.

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel iftar programına katılanlara teşekkür konuşması yaptı.   Hacısalihoğlu Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu ifade etti.  Ramazan ayının toplumu birbiriyle kaynaştırdığını söyledi. Odanın yıllardan beri güzel bir geleneği olan iftar programının eski ve yeni meclis üyelerini kaynaştırdığını kaydetti. Ayrıca,  iftar programının odamızın paydaşları olan kurumlar, iş dünyası ve Trabzon için çalışan bütün kesimlerle bir araya getirdiğini sözlerine ekledi.

Meclis Başkanı M. Şadan Eren’de Ticaret ve Sanayi Odası camiasında bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Eski ve yeni mecliste görev alan bütün arkadaşları görmekten mutlu olduğunu dile getirdi. Eren, “Ramazan ayınızı kutluyorum. İnşallah yüce Allah hayırlı bayramlarda nasip eder. Herkese teşekkür ediyorum. ”dedi.

Trabzon Valisi A. Celil Öz güzel bir ramazan akşamında ilimizin sanayici ve iş adamları, bürokratları ve protokolü ile milletvekilleri ile buluştuklarını söyledi. Ramazan ayının güzelliğini, bereketini çeşitli vesilelerle çeşitli sofralarda yaşadıklarını vurguladı. Öze, “Bu güzellik aslında bir yemek yemekten ziyade insanların bir araya gelip tekrar hatıralarının canlanması, dostluğun, sevginin, saygının ve kaynaşmanın yaşanmasıdır. Ben girerken baktım herkes birbiri ile güzel sohbetler yapıyor. Güncel konuları konuşuyor belki farklı projeler yapıyor ve özlem gideriyor. Bunu çeşitli sofralarda yaptığımız zaman bir ay sonra bakıyoruz ki şehrin büyük kısmı ile kucaklaşmışız, konuşmuşuz, paylaşmışız. Bu ramazan nedeniyle şunu söylüyoruz. Bu güzelliklerin yaşanmayan İslam dünyasında da inşallah barış, huzur,  kardeşlik olur. Onlarında ramazanda bayramlarını yapabilirler, diye dilekte bulunuyoruz, niyaz ediyoruz. Allah onlara yardımcı olsun diyoruz. Ve Ticaret ve sanayi Odamıza bütün üyeleri ile beraber bu güzel iftar için teşekkür ediyor. Bütün yılı, bundan sonraki ramazan ayına güzellikle, bereketle, kardeşlikle, güzel Trabzon’umuzun huzur içende geçmesini diliyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.