DOLAR 32,3285
EURO 35,0338
ALTIN 2284,353
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon, İzmir Turizm Fuarı’nda tanıtıldı

tha – İzmir’de 12’ncisi düzenlenen Travel Turkey Turizm Fuarı’nda Trabzon tanıtıldı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) adına Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özcan İlarslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender’in katıldığı fuarda 38 ülke ve 48 ilden bin 200 sektör temsilcisi bir araya geldi.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla açıldı. Bakan Ersoy, sektör temsilcilerini oteldeki doluluğu değil geliri sorgulamaları konusunda uyararak, “Patronların yüzde 95’i, otellerine geldiklerine genel müdürlerine doluluğu soruyor. En büyük hatayı burada yapıyoruz. Yarından itibaren genel müdüre soracağınız soru, otelin doluluğu değil; ‘Gecelik kişi başı gelirimiz ne oldu?’ olmalı. Bunu artırmazsak turizmdeki kaliteden taviz vermeye devam ederiz” dedi. Ersoy, 40 milyon turist hedefini yakalayacaklarına inandığını da söyledi.

38 ülke ve 48 ilden gelen bin 200’ü aşkın katılımcıyla 6 – 8 Aralık tarihleri arasında açık kalacak olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda açılan Trabzon standında Trabzon’dan turizm acenteleri ve otelciler yer aldı. Fuara TTSO adına Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özcan İlarslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.